• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Toksoplazmoza

Piwonia ja tak zacytowałam nie w całości ciebie bo właśnie tak posta doczytałam do tego momentu i przez myśl mi przebiegło "o, juz czwarte planują że może chłopiec się uda":-D ;-) oczywiście to był tylko moment ta myśl bo jak przeczytałąm do końca to wiedziałam że nie o to chodzi :tak:
no chyba że wam wywróże czwartego chłopca....no ale macie racje - najważnejsze by wszystko było ok, trzymam kciuki :tak:
raczej czwartej ciaży nie bedzie,bo ta jest juz bardzo kłopotliwa i lekarka mówi,ze w następnej byłoby ze mną juz bardzo źle wiec nie nastawiam sie

reklama
sempe świetne te spodnie, takich właśnie szukam - z tym, że ceny mnie zazwyczaj odstraszają; ale, może z okazji sierpniowych urodzin (bo tez się urodziłam w tym m-cu) zażyczę sobie takie na prezent:-)

ciągle nie wiem na jakie koszule do porodu i karmienia się zdecydować - czy takie rozpinane czy może zakładane kopertowo... a im więcej szukam na allegro, tym mniej wiem czego chcę:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry