• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Toksoplazmoza

reklama
ja tez,ale pod warunkiem,że jest to ksiażka ktora mi sie podobała,albo do której bardzo chciałabym wrócić
tak czytałam chyba kilka razy Samotność w siecie,Kod Leonarda

ach nie wiem czy słyszałyście o książce "sprzedane" chyba taki to miało tytuł,byłam w podstawówce jakoś pewnie w 4 klasie,no może w piątej jak czytałam tę książkę ,nie pamiętam autora ale zrobila na mnie duuuuuużeeeeeeee ,właściwie ogromne wrażenie!nigdy się więcej z nią już nie spotkałam,a bardzo bym chciała,jednak pamięć po tylu latach płata figle,i cóż,nie pamiętam ani dobrze tytułu ani autora książki:(

pamiętam też jakieś romansidło pt "czarownice nie płaczą" czytałam 3 razy ale jak byłam młodsza:)teraz leży na półce i pokrywa się kurzem,może kiedyś jeszcze raz ją przeczytam:)

a ja nie wierzę w takie jadłospisowe rodzenie chłopczyka lub dziewczynki,myśli mam o tym takie same jak i o wszelkich ludzkich,starych zabobonach,czegoż to ludzie nie wymyślą:)

Ja też wracam do niektórych książek... Lubię wszystkie książki P. Coelho, W. Whartona... Poza tym polecam:

1. G. G. Marquez "Miłość w czasach zarazy", "Sto lat samotności"
2. C. Hofmann "Biała masajka"
3. O. Fallaci "List do nienarodzonego dziecka"
4. M. Bułhakow "Mistrz i Małgorzata"
5. J. Carroll "Durne serce", "Kraina chichów"
6. D. Brown " Kod Leonarda da Vinci", "Anioły i demony"
7. R. Mawson "Dziecko Łazarza"
8. J.L.Wiśniewski "Samotność w sieci"
9. N. French "Fatalna namiętność"
10. J. Archer "Kane i Abel", "Córka marnotrawna"

Tyle przyszło mi teraz do głowy... Jak coś jeszcze sobie przypomnę, to napiszę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry