reklama

Toksoplazmoza

reklama
no raczej nic się nie dzieje (mam nadzieje) bo takie swedzawki pojawiaja mi sie od poczatku ciąży i za każdym razem jak mówie ginowi to sprawdza i jest ok - ze to tylko sluz....jakby mnie mój własny śluz w dużych ostatnio ilościach uczulał no a masowanie to nasiliło :(

hej mamusie.mam pytanko czy ktos moze zna jakis slownik imion online??imie dla dziewczynki mamy wybrane ale nie wiem co zrobimy jesli jednak chlopczyk bedzie:zawstydzona/y: tutaj nie robia usg wiec od 21tc moglo sie cos zmienic...bede wdzieczna za podpowiedzi co do slownika imion..

:-DJa to juz normalnie oszaleje, znowu kupiłam cos co nie mozna stosowac w ciazy i okresie karmienia

Nadmanganian potasu(Kalium hypermanganicum Galena) do podmywania pozniej po - no i jest taka informacja no ale to pewnie tak musieli napisac bo nie mogli inaczej- przeciez położne to polecaja:happy2:

to jest w tableteczkach malutkich - gdyby któras nie znała - i taka jedna rozpuszcza sie w 200 ml przegotowanej wody

:-DJa to juz normalnie oszaleje, znowu kupiłam cos co nie mozna stosowac w ciazy i okresie karmienia

Nadmanganian potasu(Kalium hypermanganicum Galena) do podmywania pozniej po - no i jest taka informacja no ale to pewnie tak musieli napisac bo nie mogli inaczej- przeciez położne to polecaja:happy2:

to jest w tableteczkach malutkich - gdyby któras nie znała - i taka jedna rozpuszcza sie w 200 ml przegotowanej wody

Słyszałam o tym, ale do kąpieli dzieciaczków. Nawet juz sobie kupiłam. Moja mama mnie i moje siostry kąpała w tym od pierwszych dni i żadna z nas nie miała żadnych potówek, odparzeń i uczuleń...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry