reklama

Toksoplazmoza

A ja to prawie wcale nocami nie spię. O 22 mały zaczyna buszować, jak przestaje to siku, póżniej usnąć nie mogę, mały znowu zaczyna, siku...itd. Ostatnio się uspokoił o 4 rano, żeby o 7 znwou zacząć. A do tego nie ma spania na żadnym boku bo tak się rozpycha, że boli. Więc jak on nie spi to mogę leżeć tylko na pleckach (pół siedząco).

reklama
U mnie po wczorajszej wizycie nastepna zaplanowana na 03.08.Tylko w miedzyczasie zadzwoni do mnie ginka ,bo miałam pobierany wymaz z pochwy aby zakwalifikowac mnie do porodu w wodzie .Jeśli okaże się ,ze mam bakterie to wizyta konieczna bedzie w celu wypisania leków;-)

Basiu bardzo dobry watek gdyby nie ty sama bym go zalozyla;-);-)W nowym watku juz beda same relacje porodow dyskusje zostawmy na glownym

Ostatnia edycja:
Kasia twój kotek patrzy na mnie jakby miał pretensję ze się wcięłam ;) ale on tak zawsze patrzy...no miałam pisać żebyś założyła ale w sumie zrobiłam to sama od razu pod wpływem impulsu - bardzo jestem ciekawa czemu u Gosi tak w sumie nagle i szybko, no bo u aneczki no to się spodziewałyśmy, a Gosia - niespodzianka!!!

Myślałam, że najwcześniej w połowie lipca powstanie ten wątek, a tu dziewczyny zaczęły już się rozpakowywać.

Zaczyna do mnie dochodzić, że to coraz bliżej... :baffled::szok:

Kasia twój kotek patrzy na mnie jakby miał pretensję ze się wcięłam ;) ale on tak zawsze patrzy...no miałam pisać żebyś założyła ale w sumie zrobiłam to sama od razu pod wpływem impulsu - bardzo jestem ciekawa czemu u Gosi tak w sumie nagle i szybko, no bo u aneczki no to się spodziewałyśmy, a Gosia - niespodzianka!!!
Faktycznie ten kocur ma coś w sobie hihihihihi

reklama
Ja dziś byłam obejrzeć "moją" porodówkę :-)
Ciesze się, że pojechałam bo bardzo miło przyjęła mnie tam położna, wszystko pokazała, omówiła i przede wszystkim uspokoiła żeby się nie martwić że odeślą mnie do innego szpitala :-):tak:
Dowiedziałam sie co trzeba wziąć ze sobą i że znieczulenie 800 zł :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry