reklama

Toksoplazmoza

reklama
U mnie za poród rodzinny to 100 zł się płaci a za znieczulenie też około 100 zł
A jest jeszcze sala osobna do porodu 300 zł!!!Ale tam to sa jakieś piłki wanna(płatna dodatkowo nie wiem ile) i inne akcesoria a pozatym wygląd ma inny pomalowany ładnie i wogóle....

karincia u mnie koszt 500 i z ledwą biedą to przeżyłam, że tyle mam zapłacić, ale 800 to już przegięcie ;/
zazdroszczę tym co mają za darmo, ale klinice niestety muszę zapłacić

no to jeszcze tyle macie dobrze ze zapłacic mozecie - chociaz duzo nie powiem....

u mnie nie ma znieczuleń w żadnym szpitalu w ogóle- miasto duze a takie cyrki dopiero robia akcje "rodzic po ludzku" i moze za jakis czas sie cos poprawi...

w tym szpitalu co chce rodzic to poród w wodzie kosztuje 500zł i jest jedna sala taka, a rodzinny tez chyba 100zł

druga sprawa ze porodówki w lato mają remonty i ciekawe czy trafie akurat z moim porodem do tego szpitala co chce...masakra jakas:wściekła/y:

Wiem Dziewczyny że masakrycznie wysoka jest u mnie cena za znieczulenie :wściekła/y:
Ja i tak zamierzam rodzić bez znieczulenie ale tak chciałam wiedzieć w razie gdybym nie dawała jednak rady :tak:
A za poród rodzinny płaci się u nas 100zł ale mnie to i tak nie dotyczy bo rodzę sama :tak: Maż będzie grzecznie siedziała na korytarzu :-)

A... i rodzę w normalnym szpitalu, nie w prywatnej klinice ;-)

reklama
Wiem Dziewczyny że masakrycznie wysoka jest u mnie cena za znieczulenie :wściekła/y:
Ja i tak zamierzam rodzić bez znieczulenie ale tak chciałam wiedzieć w razie gdybym nie dawała jednak rady :tak:
A za poród rodzinny płaci się u nas 100zł ale mnie to i tak nie dotyczy bo rodzę sama :tak: Maż będzie grzecznie siedziała na korytarzu :-)

A... i rodzę w normalnym szpitalu, nie w prywatnej klinice ;-)

U mnie znieczulenie bezpłatne i na szczęście anestezjolog jest zawsze, ale jak Karincia nastawiam się na rodzenie bez znieczulenia.

Poród rodzinny tez bezpłatny, ale trzeba mieć zaświadczenie o skończonej szkole rodzenia, choć nie wiem czy mąż da rade być przy porodzie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry