reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Toksoplazmoza

śpię zazwyczaj na lewym boku, dawno temu lubiłam na brzuchu...niestety od paru lat nie mam jak.... mam duży biust i trochę uniemozliwia mi spanie na brzuchu ;-)

reklama
ja też mam problemy ze spaniem a właściwie z zaśnięciem:-(
najlepiej zasypiam na brzuchu a teraz lipa:-:)wściekła/y:
wczoraj zasnęłam tak jakby na połowie brzucha a częściowo na kolanie dziwnie wyszło ale przynajmniej szybko zasnęłam a i jasie podłożyłam:-D:-D:-D ale długo nie dam tak rady:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to wszystkie mamy ten problem z ułożeniem się:)
Aneczka ja też próbowałam ten sposób na "brzucho-boku";-) . Na mnie nawet działa..Ale ostatnio najwięcej śpie na lewym boku-jakoś tak samo wychodzi i nawet wygodnie:).
Roksana dzięki za wyczerpujące propozycje:). Jakoś intuicyjnie do większosci sie stosuje:)

Ale wiecie co Wam powiem? KOCHAM TE CIĄŻOWE NIEDOGODNOŚCI!! Ciekawe kiedy zmienie zdanie-hihihihiiii

menu na dziś:
śniadanie- naleśniki z dżemem truskawkowym
II śniadanie- pomarańcza właśnie się na nią czaję
obiad- zupa ale taka gulaszowa (karkówka, makaron spaghetti,warzywa i chyba koncentrat bo czerwonawa jest)
i danie dnia KARPATKA
i coś jeszcze ale nie mam pomysłu jeszcze:-D:-D:-D

o rany jakie menu:szok:
ja to może jabłko w siebie wmuszę,a potem dopiero makaron z serem,a na razie tylko herbatka owocowa

reklama
Do góry