Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja tez ja tezFajna bluzeczka. Jestem ZA![]()
to szczęściara jesteś i gratuluję córeczkiHey dziewczyny, ja tak po cichu chciałam dziewczynkę , bo już mam chłopców, ale w kótrymś momencie stwierdziłam, że juz jest mi to obojetne, oby bylo maleństwo zdrowe. I chyba z tej mojej obojetności na usg juz drugi raz wyszło, że będziemy miec....DZIEWCZYNKĘ. Teraz problemik, bo jakies imionka trzeba obstawić, a w rodzince dużo kobietek, więc trudniej, aby się nie powtórzyć. Pozdrawiam
Mi sie spełniła zachciewajka i ....jest CÓRECZKA.
Mam tylko nadzieje,że na porodówce nie zrobi mi psikusa i nie zobacze sikawki miedzy nogami....;-)
zwłaszcza, że taką akcję miała właśnie znajoma!ja jeszcze tez nie piłam ,ale ide juz we wtorek wiec moge dostac albo niekolejna wizyta 11.05. (z wynikiem badania pod kątem cukrzycy - czeka mnie picie glukozy, bleeeeee)