• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Toksoplazmoza

reklama
Piwonia, no ja wlasnie czulam ze synek od poczatku wiec sie nawet nie zdziwilam bardzo jak mi scanografka potwierdzila:tak:
a u Ciebie moze jednak chlopczyk bedzie? chociaz smerfetka tez super jest!!

ja probowalam sobei prywatnie zrobic obciazenei glukoza ale pielegniarka powiedziala ze bez skierowania nie moze:crazy: wiec tylko na cukier zrobilam i mam raczej w dolnej granicy ale nie wiem czy to jest miarodajne...

ja nie mam fotek moich ciazowych ciuchow ;-(
nie kupowalam ich na allegro tylko w lumpeksie - zawsze chodze jak maja wyprzedaze - albo "wszystko 50% taniej" albo "kazda rzecz za 3 zl" - przy okazji tej drugiej promocji kupilam spodnice jeansowa i 3 pary spodni (H&M MAMA) - niestety wszystkie czarne ;-( byly oliwkowe sztruksy ale moje 4 litery nie chcialy sie w nie wmiescic ;-(
po porzedniej ciazy jestem madrzejsza i nie kupuje juz spodni i spodnic, ktore na brzuszek maja te bawelniane, elastyczne pasy... jeszcze zima i wczesna wiosna, kiedy noslam roajstopy bylo OK, ale jak zrobilo sie cieplo to przy dluzszych spacerkach ten material po prostu mi spadal z brzucha i misialam gatki w garsciach trzymac ;-)
te ktore teraz kupuje maja wiecej naterialu z przodu a z tylu maja wciagnieta gumke ktora reguluje sie guziczkami ;-) spodnice nosze juz od poczatku marca i mimo ze brzuszek (i nie tylko) rosnie to nadal sie w nia mieszcze ;-)
w kazdym raze najfajniejsze jest to, ze na moje ciazowe ciuchy wydalam tylko 12 zl. a tamte eleganckie gatki, ktore mi spadaly kosztowaly 4 lata temu 119zl. ;-)

REWELACYJNE WIOSENNE SUKIENKI ***** XL/42 (612803006) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

ELEGANCKIE SUKIENKI *** PLISOWANA MODNA *** XL (614304137) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

*********** SŁODKIE TUNICZKI **** KOLORY *** M/L (606306468) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Trochę poszperałm, sprzedawca ma sporo różnych propozycji, jakby zamówić 2 rzeczy, zawsze przesyłka taniej. Mnie koci ta sulienka w szpic, bo przy sporym barku mlecznym ;-)wydłuży sylwetkę, ale reszta też niezła- ma sporo miejsca na barek.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry