Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
o lekkim obuwiu zmiennym dla osoby towarzyszącej. Jeśli takie obuwie jest to nie ma konieczności nakładania worków na buty. Na porodówce jest cieplo i kilka godzin w odpowiednim obuwiu+worek i osoba towarzysząca pływa. Myślę, że warto o tym pomyśleć mimo, że rodzimy poczatkiem lata i w grubych zimowych butach nikt chodził nie będzie, to warto uniknac nakładania przesympatycznych i przewiewnych worków...Zołza a bo ja jak robię okulary to musze mieć plastikowe szkła dodatkowo odchudzane, a antyrefleksem, korektą na astygmatyzm itp pierdoły. Wiem, że jak zrobię w nich takie grubaśne soczewki to ich w życiu nie założę![]()
A ja tak się zastanawiam, czy przy porodzie soczewki i okulary będą konieczne... no kurcze krzyki wrzaski, krew się leje, brzuchate kobiety do mordu się szykują na mężu i lekarzu, więc pewnie o okularach nie myśląChyba, że po to by jakiieś ostre narzędzie dobrze wycelowac w swą ofiarę
![]()
![]()
doggi ja przy -7 bez okularów nie zobaczę łóżka porodowego!
Trasia ma rację - przy naszych wadach bez okularów/soczewek byłybyśmy jak dzieci we mgle, co mi dodatkowo zaburza, a nawet odbiera poczucie bezpieczeństwa.
tęsknie za podkarpaciem tam wszystkie prywatne wizyty od zawsze 50 zł setana mysle, ze jednak jakby sie cos faktycznie działo to łatwiej sciągnąc skarpetki i odkryc spod przescieradła dłonie niz zmywac paznokcie albo sciągac tipsy.