ramari
Fanka BB :)
da się :-) tylko trzeba sprawdzać czy z przydziału dostało się taką z troczkami do wiązania.Faktycznie dobry pomysł z tą koszuląTylko czy ten szpitalny worek na kartofle da się nosić a tym bardziej w tym spać ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
da się :-) tylko trzeba sprawdzać czy z przydziału dostało się taką z troczkami do wiązania.Faktycznie dobry pomysł z tą koszuląTylko czy ten szpitalny worek na kartofle da się nosić a tym bardziej w tym spać ?
da się :-) tylko trzeba sprawdzać czy z przydziału dostało się taką z troczkami do wiązania.
To ja też się piszę na spotkanieTy też...My z Setana również...planujemy nawet się tam spotkać na porodówce
Masz lekarza z Dyrekcyjnej??Tzn czy Twoją ciążę prowadzi lekarz pracujący w szpitalu??
Tak moja lekarka tam pracuje.da się :-) tylko trzeba sprawdzać czy z przydziału dostało się taką z troczkami do wiązania.

zielony![]()
Wydaje mi się, że któraś pisała o nich, że szmatowane, ale może tylko krój podobny.