• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

justynka no następnym razem tak będę musiała zrobić:)

A jeszcze pochwalę się koszulkami które kupiłam ostatnio. Są super, bardzo milutkie, fajna bawełna.

KOSZULA DO PORODU KARMIENIA 100%BAWEŁNA roz XL=XXL (1542457834) - Aukcje internetowe Allegro nr 2

KOSZULA DO PORODU KARMIENIA BAWEŁNIANA rozm L = XL (1526089914) - Aukcje internetowe Allegro nr 1

Tylko bardzo duże te koszulki, wcześniej zawsze jak zamawiałam to okazywało się, że L jest za małe a te z kolei wielkie... no ale ja wolę takie obszerne więc ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Katamisz.....No właśnie pamiętam, że ma położniczych to chyba grzeją cały rok :-)
Traschka...łądne te koszulki :-)

Ostatnia edycja:
Traschka zamówiłam sobie takie same (te szare),ale jeszcze nie przyszły, cieszę się że piszesz, że są z milej bawełny, bo nie lubię takich twardych i szorstkich.

dziewczyny co do tych koszulek to nie ukrywam, że wyszukałam na allegro najtańszych i jestem mile zaskoczona, że pomimo ceny okazały się fajne. Za tą cenę byłam przygotowana na wszystko:))

Ja pod tym samym kątem szukałam koszul do spania po porodzie. Ogólnie ich nie lubię, wolę piżamki. Tym bardziej się cieszę, że za taką cenę są w miarę dobre gatunkowo.

reklama
No ja koszulki kupiłam sporo wcześniej, bo mi się akurat kolory i wzory podobały. Pamiętam, że napewno jedna jest szara na guziczki. Jak będę pakować torbę to sobie zapewne poprzypominam - głównie system dostęp do cycków ;-)
Ciągle zapominam aby zajrzeć do Rossmana...:-( Może jutro przy okazji badań - ze szpitala mam niedaleko. Choć i tak zapewne dużo tych próbek nie kupię - za bardzo jestem przyzwyczajona do swoich kosmetyków.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry