• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

a co do klapek to mam spakowane takie kapciowate baleriny a pod prysznic mam klapki całe gumowe które obecnie noszę więc muszę pamiętać by nie zapomnieć ich zabrać a to pewnie będzie trochę trudne

reklama
oj widze, że szał pakowania już w pełni ;-)
Ja dziś lub jutro wezme się za przepakowanie moich rzeczy do małej walizki na kółkach, bo zakupiona torba okazała się za mała - ale będzie na rzeczy Małej (mężuś ją przyniesie jak już Mała wyskoczy). Dziś zaplanowane w końcu pranko całej wyprawki, potem prasowanko i jeszcze kosmetyki dla dzidzi żadne nie kupione...
Co do klapek to biore japonki pod prysznic i jak mamusia kapciowate baleriny do śmigania po oddziale, ale je dorzuce na ostatnią chwilę bo ciągle są w użyciu.

Ja także spakowana dawno, mimo iż cc zaplanowana (prawdopodobnie już w ten pon.:szok:). Tylko co jakis czas muszę zaglądać do walizki bo tam różne kukułcze jaja podrzucane są przez Polę (starszą córkę):-D. Rysunki dla siostrzyczki, wielka lala, misie:) Muszę jakoś dyplomatycznie tłumaczyć, że siostra za mała będzie na czekoladę albo że do szpitala nie wolno itp.

U nas w szpitalu dają koszulki do porodu i wydaje mi się to dobrym rozwiązaniem, bo nie trzeba swoich brudzić, a już po porodzie bierze się prysznic i wtedy wskakuje w swoje

Silva naprawde u Was w szpitalu nie dają takich białych szpitalnych koszul? Kurcze dziwne. Myślałam, że w każdym szpitalu dają. Ja Przemka właśnie w takiej rodziłam, teraz znalazłam jakąś taką brzydką starą koszulę i może w niej będę rodzić.

Ramari, wiesz co... nie wiem czy nie dają jak ktoś nie ma na przykład... ale ja dostałam listę ze szpitala, na której jest napisane: "2 koszulki do porodu"...:/

Silva a to dziady jedne! Ja rodziłam w szpitalnej, a potem każdej nocy też w takich spałam. Tylko w dzień ubierałam swoje ładne koszulki.
Dla mnie to było super rozwiązanie.
asinka pakuj się pakuj!

reklama
Asinka Ty nie spakowana jeszcze...pakuj sie jak najprędzej...ja wczoraj dołożyłam sztućce i kubek...kosmetyczke zaraz ide kompletowac i kapcie wkładam i chyba biore walizkę do samochodu jak pojade na wizyte

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry