• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala - co do niej spakować?

No straaaszne dziady! No ale zobaczymy jak to będzie, może mnie mile zaskoczą;)

Asinka - w Twojej sytuacji też już bym się pakowała!

A ja dopisałam kolejną rzecz do mojej "kosmetyczkowej listy": płatki/waciki kosmetyczne! Tonik do twarzy na liście był, ale o tym jak go będę używać nie pomyślałam;) Oj coś czuję, że i tak czegoś zapomnę... ale od czego są faceci;)

reklama
Misialina o też musze sztućce dopakować. Dzięki!
Silva a ja biorę tylko takie nasączone płatki do demakijażu, myśle, że się sprawdzą.

A ja dopisałam kolejną rzecz do mojej "kosmetyczkowej listy": płatki/waciki kosmetyczne! Tonik do twarzy na liście był, ale o tym jak go będę używać nie pomyślałam;) Oj coś czuję, że i tak czegoś zapomnę... ale od czego są faceci;)

Ha ha, dokładnie ;-) Tez jestem pewna, że K. będzie mi musiał coś dowozić ;-)
Ale do twarzy dla ułatwienia wzięłam wilgotne chusteczki - zawsze to mniej rzeczy w torbie, a 3 dni wytrzymam ;)

... a i ten kubek i sztućce! Zawsze lepiej mieć własne:) Swoją drogą słowo "sztućce" wydaje mi się jakieś dziwne... od czego to... :confused:

do twarzy i do rąk biorę te, których codziennie używam, ale kremu na rozstępy nie zamierzałam... chyba już nie będzie potrzebny? a może powinno się jeszcze po porodzie nim smarować jakiś czas? musze ulotkę zlukać...

reklama
kati ja już spakowałam- taką małą próbkę mustelli, a kremu do rąk nie biorę.
Silva rozstępy ponoć lubią po porodzie wyskakiwać, mi się pojawiły dwa na biuście bo zaniedbałam :zawstydzona/y: Także dziewczęta smarować również piersi!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry