Marcelinaa
Fanka BB :)
ej no, ja nie będe mieć rozklapiochy, ja się będe pruć od góry heheheheheh ale masz rację, może później bede mieć to w dupiu choć i tak na razie to dla mnie masakra bo to w ogóle bedzie mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ej no, ja nie będe mieć rozklapiochy, ja się będe pruć od góry heheheheheh ale masz rację, może później bede mieć to w dupiu choć i tak na razie to dla mnie masakra bo to w ogóle bedzie mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu
Marcelina ja wieloródka, gwarantuję ci że po porodzie z rozklapciochą i bolącymi cycami Twoje kolana będą dla ciebie mega atrakcyjn e :-)

ja mam popakowane to co mogłam a obok leży lista co nalezy dopakować , bo jak mam tam już zapakować szczoteczkę do zębów jak jej używam codziennie ?![]()

Ja zabiorę jednak większe wersje, bo te małe gówienka drogie, że ho ho![]()
Ale jak się rozpędziłam z koszykiem w Rossmannie to dopiero przy kasie cena łączna mnie powaliła ale dostałam gratis do dużych zakupów duży żel pod prysznic Adidas a akurat zapomniałam kupić i był jak znalazł