Marcelinaa
Fanka BB :)
ej no, ja nie będe mieć rozklapiochy, ja się będe pruć od góry heheheheheh ale masz rację, może później bede mieć to w dupiu choć i tak na razie to dla mnie masakra bo to w ogóle bedzie mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ej no, ja nie będe mieć rozklapiochy, ja się będe pruć od góry heheheheheh ale masz rację, może później bede mieć to w dupiu choć i tak na razie to dla mnie masakra bo to w ogóle bedzie mój pierwszy pobyt w szpitalu w życiu
Marcelina ja wieloródka, gwarantuję ci że po porodzie z rozklapciochą i bolącymi cycami Twoje kolana będą dla ciebie mega atrakcyjn e :-)

ja mam popakowane to co mogłam a obok leży lista co nalezy dopakować , bo jak mam tam już zapakować szczoteczkę do zębów jak jej używam codziennie ?![]()

Ja zabiorę jednak większe wersje, bo te małe gówienka drogie, że ho ho![]()
Ale jak się rozpędziłam z koszykiem w Rossmannie to dopiero przy kasie cena łączna mnie powaliła ale dostałam gratis do dużych zakupów duży żel pod prysznic Adidas a akurat zapomniałam kupić i był jak znalazł