Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie zamierzam eksperymentować z kosmetykami z apteki... Kupiłam płyn do kąpieli, mydełko, oliwkę i balsam z Nivea wszystko i zobaczę co będzie odpowiadać dziecku a w razie baaardzo suchej skóry zastosuje Oilatum. Wiecie że w UK Oilatum właśnie jest za darmo kiedy lek go przepisuje?? Fajnie że wszystkie leki na receptę począwszy od ciąży a pózniej dla dziecka są za darmo... U nas aż żal że jak rodzice nie mają czasem kasy to leku dla dziecka nie kupią..:-no:
Zakupiłam do szpitala 3 pary mega wygodnych bawełnianych majtek tylko.... hmm czy jest sens je zabierać (tzn oprócz na wyjście)?? Mam też wielorazowe 3 pary Hartmann ale pozwalają używać bielizny zwykłej po porodzie?? Zabieracie? A jeśli tak to w jakiej ilości?? Bo zielona jestem...
A OD KIEDY WODA JEST KOSMETYKIEM?????A co się zalicza do tych zwykłych? Woda?? Bo inne specyfiki też mają dużo alergenów, niestety. Więc zostaje woda i to chyba przefiltrowana.![]()

A OD KIEDY WODA JEST KOSMETYKIEM?????
chodzi mi o zwykłe typu nivea bambino itp. wystarczy zwykłą oliwkę dodać do wody z kąpielą i też nie trzeba po myciu używac balsamów bo ciałko jest już natłuszczone i wydaj mi sie ,że dziecko powinno mieć częściowo styczność z chemią typu proszek do prania mydełko itp. bo tearaz we wszystkim są składniki chemiczne a nie od razu zakładać że dziecko będzie alergikiem i od używać antyalergicznych ale jak pisałam wcześniej to moje zdanie i ja mam zamiar własnie takich kosmetyków używać .Znam osoby które ciuszki ,pościel itp.bobasa piorą w proszkach w jakich piorą swoje ciuchy itp. i jeżeli ze skórą dziecka nic się nie dzieje to spoko można tak robić i ja też tak zamierzam .Na początek kupiłam dreft do prania sensitiv ale później mam zamiar zrobić eksperyment jeśli nic sie nie będzie działo będę prała w persilu .Zastosuję metodę eksperymentu.