reklama

Torba do szpitala - co zabrać???

reklama
asiacur-nie wiem ile ml to 100g ale jesli chodzi o parfaine to sprzedaja w takich butelkach jak woda utleniona. Nie wiem jak wyjdzie na przeliczeniu ale chyba ten parafiny to sie kilka kropel daje do wody

Spróbuję jak to wygląda, ale znając życie, to i tak kupię oilatum :-D na pierwsze miesiące. Jedna butla starczy mi na co najmniej 2.

Szuszu, chyba rzadsze niż olej.

asiacur- mysle, ze jesli chcesz juz stosowac specyfik tego typu to przy okazji w aptece mozesz wydac 3 zł na czysta parfine i sprawdzic czy ci odpwiada na równi z Oilatum...moze sie uda przyoszczedzic :)

asiacur, nie zapomnij w proporcjach 3(parafina):1 dodać palmitynianu izopropylu, i oilatum gotowe :-D

edit. parafina stosowana do kosmetyków ma ponoć gęstość 0,82g/cm3, w związku z czym zdaje się że 100g = 82 ml :-D

Ostatnia edycja:
jaka jestem skołowana- nie wiem co kupować, nie mam chęci robić tej wyprawki. Gdzie ten mój syndrom wicia gniazda? Niby na wypisie ze szpitala mam "ryzyko wcześniejszego porodu" a jakoś nie czuję tego...

reklama
Akutan, zaufaj instynktowi :tak: Mnie też się nie chce pakować i kupować. Dobrze, że można zrobić to przez neta, bo po sklepach latać bym nie mogła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry