devi
Fanka BB :)
ja ciuszkow zadnych nie biore przygotowalam tylko P. odpowiednie zestawy a potem mu tylko powiem ktory zabrac, a przygotowalam body z krótkim rękawem i z długim oraz dresowe spodenki, sweterek i skarpetki w zaleznosci od pogody wezmie odpowieni ciuszek-mam nadzieje ze polozne podpowiedza na jaki stroj jest pogoda zeby malucha nie przegrzac (bo pewnie do tego bedziemy mialy wieksza sklonnosc). O pepuszek/kikutek bym sie nie martwila bo prawdopodobnie zakryje go pieluszka
ale u mnie w szpitalu ponoć nie można dawać smoczków
jakiś głupi ten szpital i w ogóle. ja rozumiem że podają co trzeba zabrać ale nie będzie mi nikt mówił czy mogę używać smoczków dla własnego dziecka czy nie
i tak samo z chusteczkami mokrymi, tutaj ich nie wolno używać i ponoć tylko watę się bierze. a w cholere z takim czymś
zabieram i smoczki i chusteczki. przecież wiadomo że tą pierwszą kupkę nie da się tak fajnie wytrzeć watą
a jak im się nie podoba to zwyzywam te irlandzkie babska po polsku to się nauczą
rozumiem jak już jest czyściutki i w ogóle ale skoro ja go biorę od razu do siebie to co ten ręczniczek ma od razu być do wyrzucenia bo będzie cały od krwi no i wiadomo
nie rozumiem ich w ogóle