reklama

Torba do szpitala

aniam te ramiaczka to jak masz duzy biust, bo inaczej bedzie ci sie wpijal w skore. Ladne staniki tez mozna znalezc, ale juz inna kasa. W sumie mi bylo wygodniej karmic w zwylkym, bo zawsze mialam problem z zapieciem tego specjalnego po karmieniu

reklama
aniam- jak widzę takie typowe to wolę chyba bez :-p ale widziałam ładne gdzieś w jakimś sklepie internetowym Anita albo Alles.
Ja noszę ostatnio tylko topy elastyczne, albo staniki sportowe, miękkie i rozciągliwe, ale potwornie mi się odparza skóra i jak gdzieś wychodzę to zazwyczaj po godzinie lecę do kibelka i ściągam w diabły...
A tak na marginesie to produkcja wystartowała :szok:

co do smoczka to mysmy mieli w szpitalu ale krowy nie pozwolily mi uzywac ... a mloda darla sie jak cholera - zasypiala tylko ssac (czyli jak nie smoczka to moja piers :baffled:) a ja po cc marzylam tylko zeby sie polozyc ... choc na troszke

co do stanikow do karmienia nie uzywalam - przydaly sie za to wkladki laktacyjne - tez warto wpisac na liste szpitalna !!!

A jak to jest z tymi stanikami do karmienia ?? Moja przyjaciółka ma dwie córki i nie ma żadnego bo mówiła że jej to do niczego nie potrzebne .. no a swoją droga to za piekne nie są

aniam mi tez się nie przydały:no: zdecydowanie lepiej się czułam w zwykłych biustonoszach i wcale gorzej sie w nich nie karmiło:tak::tak:

isuniu- wkładki laktacyjne, racja:tak::tak:

warto też sie zaopatrzeć w tatntum rosa (super do higieny intymnej po porodzie:tak::tak:)
aaa... i mi wygodniej było po porodzie w piżamie dwóczęsciowej:tak:

isunia- :baffled:jak słyszę "naturalnie" to mam skojarzenia z safari w Afryce... wiesz co mam na myśli :szok: kurde... dobrze,że pozwoliły pieluchy chociaż... swoją drogą NIELUDZKIM jest narażać noworodka na takie darcie chyba...

Straszne rzeczy piszecie ?? zabroniły dawać smoka , to chyba każda mama sama powinna decydować czy dawać czy nie a nie jakies babska ... wwrrr...

ja miałam smoka jak byłam mała ( widziałam na zdjęciach ) i jakoś mam sie dobrze

Biustonoszom do karmienia mówimy NIE !!! hi hi

aaa... i mi wygodniej było po porodzie w piżamie dwóczęsciowej:tak:
po cc nie da rady nalozyc nic z gumka :baffled: wiec w gre wchodza tylko koszule ... i ja uzywalam tylko szpitalnych poniewaz z powodu braku majtek byly - sorki - ale lekko zakrwawione ... aha trzeba zebrac o takie dlugie ale mi sie udalo ;-) wzielam ich podstepem :-D

aha a na wyjscie ze szpitala maz (na moja prosbe) przywiozl mi spodnie ciazowe - brzuch mialam wciaz dosc ze tak powiem spory ...

reklama
sanya ano nie ludzkie ... az nie chce mi sie pisac - nie bede was tu straszyc bo przeciez kazdy szpital inny, no a dwa wszystko tez od personelu zalezy !!
... chyba najgorsze sa te szpitale NATURAL ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry