Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale widziałam ładne gdzieś w jakimś sklepie internetowym Anita albo Alles.
) a ja po cc marzylam tylko zeby sie polozyc ... choc na troszke bo to byl szpital rodzic po ludzku i wszystko robili NATURALNIE a smoczek jest nie naturalny, piers jest naturalna!!!! - az mnie ciarki przeszly brrrrrrrrrrisunia- a czemu nie pozwoliły smoka?
Już dodaję![]()
na samo wspomnienie
mloda spala tylko jak ssala ... koszmar ... a te krowy NIE I JUZ ...A jak to jest z tymi stanikami do karmienia ?? Moja przyjaciółka ma dwie córki i nie ma żadnego bo mówiła że jej to do niczego nie potrzebne .. no a swoją droga to za piekne nie są
zdecydowanie lepiej się czułam w zwykłych biustonoszach i wcale gorzej sie w nich nie karmiło

)
po cc nie da rady nalozyc nic z gumkaaaa... i mi wygodniej było po porodzie w piżamie dwóczęsciowej![]()
wiec w gre wchodza tylko koszule ... i ja uzywalam tylko szpitalnych poniewaz z powodu braku majtek byly - sorki - ale lekko zakrwawione ... aha trzeba zebrac o takie dlugie ale mi sie udalo ;-) wzielam ich podstepem