• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Torba do szpitala

Ja na wagę nie patrzę...wystarczy mi to co widzę w lustrze....i strach mnie ogarnia....!
kkasiulka ja tez ... i tak wiem ze bede na plusie i nawet sie nie ludze ...
po martynie dwa dni po porodzie mialam tylko 5-6kg mniej a sama mala wazyla 4.5kg ... zostalo mi wtedy jakies 15kg na plusie ktr zgubilam w trzy miesiace ... karmienie piersia - rezim pokarmowy, nocne wstawania, do tego kolki malej no i czeste spacerki zrobily swoje ... dziewczynki wrocicie do formy i figury ... ciaza i polog to nie czas na modeling ;-)... szczuple mamusie sa tylko na bilbordach a jak to moj maz wciaz mi powtarza: kochanego cialka nigdy nie zaduzo ;-)

reklama
Aniam, kochana, ja też przytyłam 15! Przy moim wzroście (156) to tak jakbym przytyła 25:((( w dodatku to drugie dziecko, więc to zrzucić nie będzie wcale łatwo. Sprawdziłam na wszelki wypadek ceny liposukcji w klinice dr Kuczyńskiego w Nałęczowie;)
A tak serio, to 10 nie, ale tak 6-7 kg po porodzie Ci zejdzie, bo piersi od razu nie spadną, mleczko jeszcze dojdzie....
Ale co tam, jeszcze wszystkie będziemy yummy mummy:)

no to ja jestem rekordzistka bo mam 21kg na + przy wzroście 158 cm ;-)
po Matełku chudłam 5 lat, niestety mam skłonności do utrzymywania wagi.
może teraz uda mi się skrócić czas utraty kg do 2,5 roku:-)

Dziewczyny! Nie ma sensu się wagą przejmować, niepotrzebny stres;-). Ja mam już 16 na plusie i nawet ostatnio tak dużo nie jem.

Sprawdziłam na wszelki wypadek ceny liposukcji w klinice dr Kuczyńskiego w Nałęczowie;)
:-D :-D anaklim- mój gin w swojej poczekalni ma ogromną reklamę usług centrum medycyny estetycznej:-D. Wiec jak szybko do formy nie dojdę, to wiem gdzie sie zgłosić;-).

Aniam, kochana, ja też przytyłam 15! Przy moim wzroście (156) to tak jakbym przytyła 25

ehh no właśnie my niskie mamy przekichane:no:
widać każdy kilogram:wściekła/y:

a tak w ogóle- kupiłam dziś sobie takie wygodne bawełniane gatki w rozmiarze 10. w sklepie wydawały mi sie takie wielkie więc nawet nad 8 się zastanawiałam i... dobrze, że ich jednak nie wymieniałam, bo jak się w domu okazało- ta 10 jest lekko ścisława:zawstydzona/y:

ehh no właśnie my niskie mamy przekichane:no:
widać każdy kilogram:wściekła/y:

a tak w ogóle- kupiłam dziś sobie takie wygodne bawełniane gatki w rozmiarze 10. w sklepie wydawały mi sie takie wielkie więc nawet nad 8 się zastanawiałam i... dobrze, że ich jednak nie wymieniałam, bo jak się w domu okazało- ta 10 jest lekko ścisława:zawstydzona/y:

Święte słowa - nawet w kostkach nam się odkłada!
A z tymi gatkami to miałam DOKŁADNIE tak samo:baffled::baffled::baffled:..... Nie chwaliłam się, bo i nie było czym, no kamień z serca:)

A wcale ze nie bo to wysokie maja przechlapane:tak:. Ja mam 170 z groszem i obecnie wygladam jak 150 kilogramowy drwal albo narzeczona prawdziwego wikinga. Mnie sie nie da przeoczyc .Nikt mi nie powie _ojejku ja pani nie widzialem:-p. No a bielizna ......Wiecie jakie gacie nosi drwal:szok:

Nie będę sie tu z wami licytować , bo ja mam 174 wzrostu .. zawsze spodnie do kostek .. bo nie wszystkie na długość dobre .. z bluzkami tym bardziej teraz to samo .. a gacie no cóż może pomine ten temat , tak samo jak ten ile teraz waże, z racji wzrostu zawsze troszke ważyłam ale teraz ... oj oj:baffled::baffled:

Racja ja dopisuje się do tych z 174 cm..., spodnie w standardzie do kostek..., a że jeszcze mam długie ręce to wszytskie bluzki kończa się jakię 3 cm przed nadgarstkiem... i kup to coś no o dodaj jeszcze stosunkowo duży biust bo przed ciąża było 75 C-D i zapraszam na zakupy - porażka....

reklama
Klajo - no ja dla odmianki zawsze byłam płaska jak deska 75B .. teraz troche mi przybyło ...
A wy niskie macie lepiej , bo ja w butach na obcasie to wyglądam jak na szczudłach he he ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry