• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

torba do szpitala.....

Ja zanim spakowałam do torby ciuszki małego to wymyłam porządnie od środka, bo od środka ten materiał to taka ceratka zmywalna i normalnie juz do torby wsadziłam.
Biorę 10 sztuk pieluch poporodowych - zawsze miałam bardzo obfite miesiączki i przypuszczam że zużyję to opakowanie już w pierwszym dniu oraz 15 sztuk długich podpasek belli na noc z mięciutkim materiałem softiplait. Potem mąż będzie dokupywał...

reklama
Boshe, a ja mam nadal wszystko poza torba :-)
Co prawda zgromadzone w jednym miejscu, ale moze czas to wreszcie spakowac??
Podpasek (a raczej pieluch) biore na poczatek jedno opakowanie (czyli 10 sztuk). W domu sa jeszcze 3 paki i chlopina bedzie sukcesywnie dowozila.
Podobnie z pieluszkami dla malej. Polozna mowila, zeby na poczatek wziac 5, potem tatusiowie dowioza :-)
No i jeszcze mam te podklady fizelinowe na lozko :-)
Generalnie nie miesci mi sie to juz w takiej wielkiej szufladzie w komodzie....

:) ja dopiero dzisiaj wzielam sie za pakowanie torby. nie mam i tak wszystkiego, zrobilam liste i stwierdzilam ze tro9che mi brakuje... ::)
a gzie dostane mydełko "biały jeleń??? w aptece nie mają...

Gosiaf, ja tez jeszcze niespakowana. Torba lezy, a ja zastanawiam sie, czy sie w nia zmieszcze. A czym dluzej mysle nad spakowaniem jej, tym bardziej wydaje mi sie, ze nie mam jeszcze tylu rzeczy.

W razie co trzymam liste w kompie i w torebce, tak zeby moj sprytny maz mogl dopakowac rozne rzeczy, gdybym ja nie zdazyla.

Mi już torba się zakurzyła.
A listy mam jeszce dwie z rzeczami na ostatnią chwilę. Jedna w kuchni i tam np. aparat, kapicie i w łaziencie np. jakie kosmetyki. Także w pośpiechu i zdenerwowaniu nie zapomnę niczego.

reklama
Spakowalam troche rzeczy, a na wierzchu w torbie polozylam liste, co jeszcze trzeba tam dopakowac. Wiadomo podreczne kosmetyki wrzuci sie na koniec, a ja nie scierpialabym gdybym zapomniala np.szczoteczki do zebow.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry