Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja dokładnie tak samo, body to podstawa, a na to śpiochy/półśpiochy czy jakiś pajac. A do szpitala spakuję ze 3bodziaki, 2pary półśpiochów, dwie pary śpioszków i jeden pajac. Jak czegoś zabraknie to mąż dowiezie.
Widzę, że te same dylematy..ja też jakoś nie wiem co zabrać. Z Igą to brałam koszulki- bo kazali w szpitalu, kaftanik, śpiochy. Ale to był październik, więc było zimno. A teraz nie wiem. Czy bodziaka na krótki czy na długi? i co, na to pajac? czy starczą śpiochy? też jakoś głoopieję. Wezmę ze 4 komplety, bo będę 3 dni.
U nas ubranka tylko na wyjście potrzebne, to tyle będzie mniej problemu co zabrać dla małego. Bebzonik jeżeli body + śpiochy to długi rękaw, a jak body + pajac to może być krótki.
właśnie doczytałam na stronie szpitala, że MOŻNA zabrać ubranka dla dziecka. wiec chyba dają jak ktoś nie skorzysta z tej opcji.
Ale swoje to zawsze swoje więc i tak wezme z 4 razy bodziaka krótkiego i długiego i 4 pajace i 4 śpiochy. A w co ubiore to się okaże.
Dziewczyny w sumie to nie wiadomo jak będzie ciepło w szpitalu.Bo okien pewnie nie we wszystkich szpitalach chcą otwierać i nie raz jest duszno więc trudno przewidzieć to.I dlatego cięko tak doradzić czy długi czy krótki rękaw ale mnie się wydaje że najczęściej dzieci mają długi rękawek