Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Chybra ja szczotkę wyparzałam,była taka informacja na opakowaniu. Biorę jedną butelkę i jeden smoczek.Też wcześniej wyparzyłam.Mam dwie pieluchy tetrowe i jedną flanelową. Osłonek nie posiadam,ale wyparzyłabym je.
U mnie w szpitalu było mm w takich gotowych porcjach. Pielęgniarki to podgrzewały i zakładały na to smoczek i gotowe. Nie trzeba było mieć nic swojego.
Napewno przydały mi się te podkłady na łóżko. W szpitalu łóżko było owinięte na wysokości tyłka dodatkowo folią i prześcieradłem ale nie dość że to szeleściło i jeździło po całym łóżku to jeszcze można było se tyłek odparzyć.
U mnie te majtki jednorazowe się nie sprawdziły. Rozmiar M/L mnie ściskał. Za to te wielorazowe były super. I pasujący rozmiar to S/M także dziwnie z tymi rozmiarami.
Colly ja biorę do szpitala 4 pary tych wielorazowych M/L. Nigdy nie używałam, ale w dotyku bardzo są miłe więc może i w domu będę ich normalnie używać po powrocie .