reklama
anni
Fanka BB :)
Dzagud - super historia! usmialam sie troszke 
Dziewczyny jesli chodzi o ta torbe do szpitala to ja tez wlasnie zaczynam sie pakowac - bo jak sie okaze, ze sie malenka pospieszy - to wole byc spokojna ze przynajmniej bede zwarta i gotowa do "rezydowania" w tym niestety szpitalu
;-)
jak na razie to mam torbe dla malej spakowana - dla siebie nic - no i kurcze musze sie dowiedziec czy musze biegac za ubrankiem dla mojeo "tatusia" bo jak sie okaze ze go nie wpuszcza do szpitala bo okitla nie ma to sie wkurze
;-)

Dziewczyny jesli chodzi o ta torbe do szpitala to ja tez wlasnie zaczynam sie pakowac - bo jak sie okaze, ze sie malenka pospieszy - to wole byc spokojna ze przynajmniej bede zwarta i gotowa do "rezydowania" w tym niestety szpitalu

jak na razie to mam torbe dla malej spakowana - dla siebie nic - no i kurcze musze sie dowiedziec czy musze biegac za ubrankiem dla mojeo "tatusia" bo jak sie okaze ze go nie wpuszcza do szpitala bo okitla nie ma to sie wkurze

u mnie w szpitalu daja tatusiowi ubranko, ale to wliczone jest w cene porodu rodzinnego ;-) powiedzieli tylko żeby pan tata miał przyzwoite majtki i koszulke bo to przeswituje ale powietrza nie puszcza i strasznie w tym gorąco
reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
hahahahhaa, no to dziś już drugi raz poplułam monitor :-) ;-)
no to może lepiej bez majtek .....

no to może lepiej bez majtek .....