reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Torba do szpitala!

Izka dowiem sie czy ide w srode jak pojde na wizyte. Kurcze boje sie jak cholera tego wywolywania bo jak cos nie tak to zaraz na cesarke a tego wlasnie nie chce... no ale pogadam z lekarka i zobaczymy co doradzi. Izka zobaczysz ze wezma cie wczesniej na wywolanie. Ja mam termin tak jak ty i zobacz... tutaj naprawde nie chca bys przenosila.

reklama
W sumie zostalo 12 dni, moj lekarz narazie nie wspominal mi nic na temat wywolywania, tylko pytal jaki rodzaj znieczulenia bede chciala a o terminie nic nie gadalismy ale jutro mam wizyte to zobaczymy co mi powie, zapytam sie o to wywolanie. Mala w sumie juz jest spora (okolo 3,5 kg) wiec spoko moze wychodzic tylko nie ma takiego kaprysu :-)

O Iza dobrze wiedzieć że nie jestem sama, ale byłam pewna że Ty już dawno spakowana:tak:.
Monia nic sie nie bój wywołania ciesz się że już niedługo będziesz miała malą po drugiej stronie brzuszka:-):-D;-).
Dziewczyny może powstawiacie jeszcze zdjęcia przed rozpakowaniem, w końcu to juz ostatnie chwile z brzuszkiem:tak:.

Kotek-heh, niesamowiete ale tez o tym samym pomyslalam, akurat wczoraj bylam na malej wycieczce w...uwaga uwaga...muzeum lotnictwa:laugh2: ale chcialam zeby moj chlopczyk troche sie rozerwal bo od teraz bedziemy juz siedziec tylko w kokardkach i falbankach :-D

Iza kokardki może tylko na początku będą, a nigdy nie wiadomo jakie Alicja bedzie miała zainteresowania, byc może właśnie bardziej męskie i wtedy takie wycieczki będa na porządku dziennym :-D :-).

Kotek- nie strasz mnie, ja w duchu zegnalam sie wczoraj z tego typu rozrywkami :-) Podstepna ze mnie baba, hehe. Choc moj maz juz mysli o nastepnym dziecku-bylam w szoku, jeszcze jedno sie nie urodzilo a tu nastepne, ja pasuje przynajmniej na rok-dwa.

Mój mąż też dzisiaj wspomniał o drugim a nawet trzecim kiedyś:szok:, też mnie zszokował,ale na razie odpuszczam, niech zobaczę najpierw jak to jest z jednym potem będę myśleć :-), chociaż wiem że na jednym nie poprzestaniemy;-).

Kotek- nie strasz mnie, ja w duchu zegnalam sie wczoraj z tego typu rozrywkami :-) Podstepna ze mnie baba, hehe. Choc moj maz juz mysli o nastepnym dziecku-bylam w szoku, jeszcze jedno sie nie urodzilo a tu nastepne, ja pasuje przynajmniej na rok-dwa.

Izka to tak jak moj maz, dzis siedzimy w restauracji i gadamy ze znajomym a moj maz zaczyna mu mowic ze my tez planujemy dwojke itd. MY????? My w ogole o tym nie gadalismy jeszcze. Ja mu na to szybko ze zobaczymy jak pojdzie w czwartek bo moze nie byc mowy o nastepnym dziecku jak mnie bedzie strasznie bolalo:szok:.

Kotek ja myslalam ze ty juz tez rozpakowana i bedziesz sie dzidzia chwalila a tu nic.

No a ja boje sie tego wywolywania bo jak dadza ci na wywolanie a rozwarcie sie nie posowa to nie ma kroku wstecz i nie powiedza ci wroc pani za pare dni tylko wtedy juz konieczna cesarka a wlasnie tej cesarki sie boje. Wiem ze to teraz czeste, male rozciecie itd ale jakby nie bylo to juz operacja a ja widzialam moja siostre jak ona miala po cesarce.... nawet nie bede opisywac bo mi sie skora jezy!:szok::no:

No co Ty Monia ja mam jeszcze 3,5 tygodnia do terminu i obawiam sie że moge być lipcówką a nie czerwcówą;-).
Staraj się myśleć pozytywnie, na pewno wszystko pójdzie ok i cesarki nie bedzie, urodzisz w godzinkę i zaraz bedziesz myslala o nastepnym dzidziusiu:-D.

reklama
Do góry