Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a no leci....no właśnie Kasiuch niedługo u Ciebie roczek jak ten czas szybko leci.
trzymam kciuki zebyscie wytrzymaly(?) do styczniaKasiuch bardzo bym chciała dotrzymać do 1 stycznia.
Mikka swieta spędzam u moich rodziców, ale to bardzo blisko szpitala więc będę przygotowana
Rechot dobre z tym wystawieniem, ale znajc mojego Piterka to zacząłby płakac, że go zamykam na balkonie.
A czy któras z Was rodziła w Chełmży, bo mój ginek mnie namawia, bo tam pracuje i zrobi mi cc jak okaże się, że dzidzia będzie duża, bo ułozona jest pośladkowo a nie wiem jak to będzie tu w Toruniu czy wystarczy im jak powiem, że mam ułożenie pośladkowe? Nie mam żadnego skierowania do szpitala na cc, więc mam nadzieję, że nie będą mnie najpierw męczyc naturalnie, a potem i tak mnie pokroja.
A no jakos zyje i jeszcze sie po malutku kulamEh Kasia a my tu śnieg po pachy mamy))
Ania i jak lepiej Tomkowi? I miałam Cię już daaaaawno zapytać - kim jest Milusia???
Ooo Bobomama....jak żyjesz?
Gdzie jest Paulina?:-(