reklama
buu, szkoda ze cie nie bylo i jeszcze lencji i ani:-(ale mam nadzieje Ze chociaz z mezem czas spedzilas!No to nie mam transportutrudno - nie stawię się raczej ;/ pogoda do bani żeby jechać autobusem.

szarcia
06.2009/01.2011
No ja za bardzo Ci nie opowiem, bo mój mały cały czas na czworaka pedził do mnie z drugiej sali, Gucio troszkę tez maszerował do mamy. Były ciasteczka, kawa, herbata i sok, bardzo sympatycznie. Ogólnie super sprawa, tylko nastepnym razem bez dzieci żeby mozna sie było skupić na wykladzie hehehe i w innych godzinach, bo dzieciaczki zmęczone były.
malinka009
Fanka BB :)
No ja za bardzo Ci nie opowiem, bo mój mały cały czas na czworaka pedził do mnie z drugiej sali, Gucio troszkę tez maszerował do mamy. Były ciasteczka, kawa, herbata i sok, bardzo sympatycznie. Ogólnie super sprawa, tylko nastepnym razem bez dzieci żeby mozna sie było skupić na wykladzie hehehe i w innych godzinach, bo dzieciaczki zmęczone były.
dokładnie

ogolnie powiedziala ze kocha dzieci, a potem jak niektore plakaly i przychodzily do mam, albo rzucaly zabawki na ziemie jak np. Olek to powiedziala ze z halasujacym dzickiem wyjsc, bo nie bedzie mozna sie skupic, ja sobie pomyslalam 'to moze od razu wyjde'??
nie no powinno byc zaznaczone ze z takimi malymi to nie przychodzic...
nie no powinno byc zaznaczone ze z takimi malymi to nie przychodzic...
reklama