Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak bardzo się boje, to moja pierwsza ciąża i sama już nie wiem co myśleć. Nawet nie mam pomysły kiedy i skąd toxo się u mnie wzięła że obydwie dodatnieMusisz isc po lekarstwa przepisze Ci ginekolog i bedzie dobrze![]()
jedna toxo to przeciwciała, a drugie, że aktualnie przechodzisz, a nie dwa inne rodzaje. Najłatwiej zarazić się wbrew pozorom przez mięso, a nie przez kota.Tak bardzo się boje, to moja pierwsza ciąża i sama już nie wiem co myśleć. Nawet nie mam pomysły kiedy i skąd toxo się u mnie wzięła że obydwie dodatnie![]()
Toxo złapałaś już w ciąży czy przed ciąża ? W którym tygodniu się dowiedziałaś ?Ja miałam toksoplazmozę w ciąży. Od początku ciąży do porodu musiałam brać antybiotyk, a syn urodził się zdrowy
No ja kota mam i nigdy jeszcze sie nie zarazilamjedna toxo to przeciwciała, a drugie, że aktualnie przechodzisz, a nie dwa inne rodzaje. Najłatwiej zarazić się wbrew pozorom przez mięso, a nie przez kota.