• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trądzik, HELP!

Tymczasowa28

Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Od mniej więcej 3 miesięcy stan mojej buzi bardzo się pogorszył - trądzik na brodzie, tłusta cera, No po prostu to jakaś masakra. Nie zmieniałam w ostatnim czasie nic jeśli chodzi o moja higienę. Pracuje z domu, wiec prawie w ogóle się nie maluje. Staram się jeść dobrze i pic dużo wody, aaa skóra tak mi się odwdzięcza ... macie jakieś sposoby na wypryski w 2 fazie cyklu? Pomocy ....🙏

reklama
Dobry dermatolog.
U mnie się sprawdza olejek z nasion dzikiej róży na co dzień po myciu, a na jakieś krostki punktowo olejek z drzewa herbacianego. Uwielbiam olejki i lubię je stosować. Do mycia możesz spróbować ze szczotką soniczna. Skóra po niej jest gladsza i jakby lepiej oczyszczona

Skąd ja to znam..trądzik był dla mnie prawdziwym utrapieniem. Na całe szczęście udało mi się wygrać tą nierówną walkę z pomocą kuracji laserowej, którą robiłam w Krakowie, a dokładniej w vesunie. Z pomocą lasera udało mi się również usunąć blizny potrądzikowe i nie ma po nich śladu. Z resztą tutaj możecie sobie o tym poczytać: www.usuwanie-blizn-rozstepow.pl . Nie ukrywam, że gdy blizny zniknęły, to poczułam ulgę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry