Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale sa trampoliny zamykane w siatce, maja zabezpieczenia. Także nie powinno się nic takiego wydarzycWidziałam dzieci z wypadkami z trampoliny i może temu mam uraz. 3 latek bez oka jakoś zapada w pamięć.
Trampolina 3m spokojnie wystarczy.Wiem, że to dość kontrowersyjny temat, ale możecie poradzić, jaką trampolinę kupić dla dwójki dzieci? Chodzi mi nie tylko o firmę, ale i o rozmiar. Czy taka około 3m wystarczy?
To się nie dzieje bo spadają z trampoliny, tylko jak są w środku. Zderzają się, upadają na siebie. Złamana kość najmniejszy problem bo się zrośnie.Ale sa trampoliny zamykane w siatce, maja zabezpieczenia. Także nie powinno się nic takiego wydarzyc
trampolina, czy inną atrakcją, to wciąż powinna być zabawa pod okiem opiekunów.To się nie dzieje bo spadają z trampoliny, tylko jak są w środku. Zderzają się, upadają na siebie. Złamana kość najmniejszy problem bo się zrośnie.
Serio my mamy trampolinę już tyle lat i nikt nic sobie nie zrobił jak masz dobrze zabezpieczone to jest bezpieczne.Zabawa dwójki dzieci na trampolinie może zakończyć się poważnymi urazami. No, ale to pewnie wiesz skoro piszesz, że kontrowersyjny. Lepiej niech bawią się osobno, może być na początku trudno, ale bezpieczniej.