reklama
Aestima
Fanka BB :)
Tak myślę
Trzeba im chyba opowiadać i stopniowo dojrzeją do tematu. Już pisałam dziewczynom, że jakiś czas temu kupiłam mieśkowi majtki w wyprzedaży- z myślą o lecie i pokazywałam mu, on pyytał co to i ja opowiadałam, że kiedyś nie będzie nosił pieluchy, tylko takie majteczki, a siusiu i kupkę będzie robił do nocniczka... Taka gadka- szmatka, a on tego samego wieczoru przyniósł nocnik, kazał się rozebrać i zrobił siku

Trzeba im chyba opowiadać i stopniowo dojrzeją do tematu. Już pisałam dziewczynom, że jakiś czas temu kupiłam mieśkowi majtki w wyprzedaży- z myślą o lecie i pokazywałam mu, on pyytał co to i ja opowiadałam, że kiedyś nie będzie nosił pieluchy, tylko takie majteczki, a siusiu i kupkę będzie robił do nocniczka... Taka gadka- szmatka, a on tego samego wieczoru przyniósł nocnik, kazał się rozebrać i zrobił siku

traschka
Mama Marysi
teraz chyba w ogóle maluchy póxniej się pozbywają pieluch niz kiedyś. Jak biegały w tetrze to zwykle ok 18 miesiąca żegnały się z pieluchami. Pieluchy jednorazwoe jednak zbyt dobrze chłoną wilgoć i naszym dzieciom za wygodnie
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
u nas tez cisza w temacie, zaczekamy na wiosne lub lato
a czy któreś czerwcówiątko juz odpieluchowane lub choć czesciowo?
a czy któreś czerwcówiątko juz odpieluchowane lub choć czesciowo?
Mati mój pokazuje że sika jak już się wysika 
a jak robi kupę to leci siada na nocnik w ubraniu i robi kupe

nie chce ściągać ubrania i pieluchy, jak mu ściągam to nie robi nic...
cieszę się, ze wie po co to jest, odpieluchować che na wiosne - lato - jak wy

a jak robi kupę to leci siada na nocnik w ubraniu i robi kupe

nie chce ściągać ubrania i pieluchy, jak mu ściągam to nie robi nic...

cieszę się, ze wie po co to jest, odpieluchować che na wiosne - lato - jak wy
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Nam się kompletnie nie spieszy. Może żłobek pomoże ?

reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Podziel się: