Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem mamusia rocznych trojaczkowbardzo spodobalo mi sie to forum. mam nadzieje ze uzyskam tu duzo cennych informacji
![]()
..i również to od Ciebie liczę na wiele cennych rad:-)witam cie droga papapajka)
chciałabym sie z toba podzielic moja nowina ze równiez bede mama trojaczków z daty wpisu wynika ze juz napewno jestes po szcesliwym rozwiazaniu lecz moze zajrzysz jeszcze na forum i mi odpisesz) jestem tym wszystkim tak samo przerazona a zarazem sczesliwa teraz jestem w 9 tc jesli mozesz to dopisz mi na ta wiadomosc bede wdzieczna za rady od tak szcesliwej juz kobiety pozdrawiam serdecznie
witAM CIE droga papapajka)
chciałabym sie z toba podzielic moja nowina ze równiez bede mama trojaczków z daty wpisu wynika ze juz napewno jestes po szcesliwym rozwiazaniu lecz moze zajrzysz jeszcze na forum i mi odpisesz) jestem tym wszystkim tak samo przerazona a zarazem sczesliwa teraz jestem w 9 tc jesli mozesz to dopisz mi na ta wiadomosc bede wdzieczna za rady od tak szcesliwej juz kobiety pozdrawiam serdecznie