reklama

Trojaczki

Już jestem po polowkowych.
Nasze maluszki ważą
320g
265g
280g
Ten najcięższy to oczywiście chłopak :)
Mieszczą się w normie i ogólnie wszystko dobrze na ten moment :) no poza drobna wada. U synka jest dodatkowy malutki paluszek na kciuku.wiecej będzie można powiedzieć po porodzie. Ogólnie ostatnio łapie mnie jakiś ciążowy baby blues bo obsesyjnie myślę o przedwcześnie porodzie, odliczam dni do bezpiecznej granicy przezywalnosci dzieci i boję się że nawet z pomocą rodziny nie ogarnę trójki dzieci

Ostatnia edycja:
reklama
Kimmy super ze z maluchami wszystko dobrze. Bać się że nie ogarniesz będziesz się do końca ciąży, a później jak się urodzą jak każda mama staniesz na wysokości zadania :). O przedwczesnym porodzie nawet nie myśl, mi lekarz tłumaczył że jeżeli natura zdecydowała o ciąży mnogiej, to znaczy że organizm gotowy. Dbaj o siebie i prowadź prawdziwie oszczędzając tryb życia i będzie spokojnie mijał tydzień za tygodniem :). Powodzenia, dużo osób trzyma kciuki za ciebie i za monie89, że względu na rodzaj ciąży jesteście wyjątkowe :).

Hej, u mnie tez wszystko w porzadku. Teraz bylam na jeden dzien w szpitalu (22.05) zeby mogli wszystko pomierzyc. Potwierdzila sie ciaza dwukosmowkowa dwuowodniowa. Lekarz powiedzial ze bardzo rzadka ciąża ale na razie wszystko jest ok i zeby sie nie martwic. U nas bedzie 3 chłopaków. Wazyli od 365 do 395 g. Rowno rosna, ruchliwi sa takze sie ciesze. 7 czerwca znowu mam isc na taki jeden dzien do szpitala.
I juz pomalutku zaczynam myslec o wyprawce
Pozdrawiam was gorąco

Zamazana gratulacje ☺. Pewnie niezły szok był że trójka. Pięcioro dzieci to napewno będzie niezłe wyzwanie. Spokojnej i nudnej ciąży życzę ☺.

reklama
Ja po ostatniej wizycie w szpitalu dostalam skierowanie na oddzial w 27 tygodniu (6 lipca) i lezenie juz do porodu. A kiedy poród..... Wyjdzie "w praniu" - zalezy jak z chlopcami bedzie. Mam nadzieje ze posiedza w brzuchu jak najdluzej.
A jak u was dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry