Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hejwitam - u mojego 1,5 rocznego synka podejrzewają powiekszonego migdałka [ chrapie i głośno oddycha] w dodatku w uszach zbiera mu się płyn niestety na wizyte refundowaną u laryngologa zapisana jestem dopiero na 15 sierpnia - lekarka powiedziała ,że nic się nie powinno dziać z uszkami i mogę poczekać - a wy jak myslicie czekać czy iśc prywatnie[ obecnie finansowo troche jest ciężko , ale jeśli bede musiała pujść to pujdę] proszę doradżcie mamusie , których dzieciaczki przeszły to samo

witam - u mojego 1,5 rocznego synka podejrzewają powiekszonego migdałka [ chrapie i głośno oddycha] w dodatku w uszach zbiera mu się płyn niestety na wizyte refundowaną u laryngologa zapisana jestem dopiero na 15 sierpnia - lekarka powiedziała ,że nic się nie powinno dziać z uszkami i mogę poczekać - a wy jak myslicie czekać czy iśc prywatnie[ obecnie finansowo troche jest ciężko , ale jeśli bede musiała pujść to pujdę] proszę doradżcie mamusie , których dzieciaczki przeszły to samo
Witam dziewczynyWitam! Osobiscie zastanowilbym sie nad prywatna wizyta. Do 15 sierpnia jest bardzo duzo czasu, a jesli zaczynaja sie problemy z uszami to wydaje mnie sie (nie jestem lekarzem), ze to juz powazna sprawa. U mojego Syna na szczescie nie doszlo do infekcji uszu, tylko ciezko oddychal i mial ciagle katar.
Mozliwe, ze lekarz zaleci jakies leki na obkurczenie migdala, chociaz Rafalowi niewiele pomogly i niestety trzeba bylo migdalek usunac.
Powodzenia!

o dziwne ale czytalam ze czesto sie zdazajace poprawil jej sie bardzo apetyt

kazdy czlowiek ma 3
Wyróżniamy migdałki podniebienne (to te, które zazwyczaj widać na bocznych stronach gardła za łukami podniebiennymi) oraz migdałek gardłowy, umiejscowiony na tylnej ścianie gardła w bezpośrednim sąsiedztwie nozdrzy tylnych.
ale mimo wszystko pozytywnie wspominalam zawsze zabieg;-)