reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Kochana, tyle bab, to nie moze umrzeć ;-) Pewnikiem żadna nie ma czasu, jakieś ostatki i inne zawirowania ;-)
Nie martw sie, moja droga

reklama
hej!

jestem JA!
a tak ogólnie to zaglądałam przez cały weekend ale z kim tu pisać jak wszystkie zajęte rodziną i obowiązkami. A dziś wstałam o 7.00, zrobiłam pranie i jest 15.00:sorry::zawstydzona/y:ja nie wiem jak to się stało ale pranie mam nawet nie powieszone,obiadu ni ma, zmywarka od wczoraj nierozpakowana i pies niewyprowadzony ani razu. Ja nawet dzieci do szkoły nie wzięłam bo sąsiadka mi zabrała. Ona jest dobra kobieta ale ja już furii dostaję z moją 3 a co dopiero z jej 3? Jjestem w domu od 2005 roku..........masakra jakaś nieskończona
Mój Dominik nie je mi prawie nic, każdy posiłek trwa średnio 1-1,5h,dziś to samo było tylko dodatkowo pies wysmarowany jego owsianką ale nic praktycznie nie zjadł. I co ja mam z nim robić?
Moje małżeństwo to koszmar, jak widzę mojego D na horyzoncie to już mi wszystko z rąk leci....nawet pies na jego widok sika i się trzęsie ale mój D nie widzi problemu. Doszło do tego że go nawet karci za to że on nie chce przyjść jak go woła. I koło się zamyka. Vanessa chodzi do sąsiadki bez pytania mnie o zgodę i w dodatku opowiada jej że mama to nic nie robi. Wczoraj były przed domem i znikły nagle bo do niej poszły a ja mało zawału nie dostałam:wściekła/y:długo by opowiadać - esej by mi wyszedł jak pawimi:-)
Kurczę ale mój roczniak tak się rozbrykał że wejście na stół zajmuje mu sekundy, żeby zrobić pranie to muszę go do łóżeczka na pół godziny wsadzić bo inaczej stoi pod schodami z gilem po pas i wyje bez końca, w łóżeczku przynajmniej sobie krzywdy nie zrobi.

Joaś wytrwałości....
Mamo a ty w robocie byłaś?
Iwosz gratki nowego potomka
Ewuniaf gdzie ty jestes?!:szok::szok::szok:

Jestem i ja :)

bedi - ojojoj nieciekawie ... wytrwałości zatem i stanowczości by dzieciaki słuchały

Marusiowi wyszły 2 jedynki z góry i tym sposobem mamy 4 zębole . Dzisiejsza nocka lepsza ...

Hej, witajcie

mamo nic nie grozi wątkowi , chwilowa przerwa w nadawaniu:tak:

ja jutro jadę do Jeleniej na konferencję metodyczną o nowej podstawie programowej. Chciałam jechać autem bo to przyjemność dla mnie ale wsiądę w szynobus i poczytam :-D w jedą i w drugą stronę:-D:tak:. Tak stwierdziłam i tak zrobię. W domu brakuje na to czasu a ja uwielbiam czytać. Więc skorzystam , że będę wieziona i oddam się czytaniu.Więcej czasu mi troszkę zajmie dojazd i powrót ale to też mi dobrze zrobi. Wyrwę się ;-)
Powiem Wam, że ta reforma , która czeka szkoły średnie- to włosy rwać z głowy. Założenie fajne tylko wykonanie ...polske. Właściwie gimnazjalista będzie musiał wiedzieć, na jakie studia pójdzie !!!! Bo będzie musiał wybrać w szkole średniej , w klasie pierwszej profil i rozszerzenie przedmiotów. Wszystkie przedmioty oprócz polskiego i matematyki, będą tylko 1 rok po 1 godz. w tygodniu!!! 30 godzin na fizykę biologię czy geografię!! Cudowne wykształcenie!!! Jeżei nie wybierze rozszerzenia , ktore pozwoli zdawać maturę z tego przedmiotu, automatycznie nie dostanie się na studia, na których będą wymagali tego przedmiotu.Czyli 15 latek powinien wiedzieć, że będzie studiował np. na politechnice i wtedy wybiera w szkole średniej takie rozszerzenia... Ludzie mają po 30 i nie wiedzą co robić w życiu a co dopiero małolaty... Strach się bać co będzie i co z pracą. . W szkole są 3 geografki, żeby mieć goły etat musiałoby być 3x 18 klas pierwszych. Niemożliwe.... ktoś zostanie zwolniony...:szok:

Joaś miłej zabawy, Meryl to też moja ulubiona aktorka :))

Bedi- przytulam Cię , bardzo trudna i nieciekawa sytuacja

Majqa życzę coraz więcej lepszych nocek

Uszy mi więdną od paplania Hani. Za tydzień kończy 2 latka a trajkocze jak przekupka. Jak rano wstanie to do wieczora non stop. Usypia i jeszcze musi mieć ostatnie słowo. No iprzez sen gada..:-D

pozdrawiam serdecznie

cos mi sie porobiło z bb..
no! teraz już działa..

Joas no mam nadzieję,że babki powracają..

Bedii kurka no!! niefajnie!
widzę,że mąż tak falami -raz dobrze,raz żle....
trzymaj sie kochana..

Majqa gratki zabków;)

Izulka ,pewnie-poczytaj.niech Cie zawiozą :))
a co do reformy-to noł koments..............;/
ukochać Hanię gadułę...może Ona nowa Hanka Bielicka hahahahaaaa..

my z naszą ekipą -czyli 5 mam i 12 dzieci jedziemy jutro do Poznania do Teatru Muzycznego na Pchłę Szachrajkę..

Bedii ja mam 2 tyg ferii-tamten tydzień przeżyłam i jeszcze ten muszę przeżyć..do pracy wracam 27 w poniedziałek.

distaliśmy kredyt ,kupujemy auto;)

Zglaszam protest ze mnie z forum wyrzuca... Odmalowalam swoj esej codzienny i sobie poszedl na spacer.... 

Wpisuje sie na liste obecnosci :-)
Tak jak pisalam, mam kompa tylko stacjonarnego a siedziec mi dlugo nie wolno wiec tylko z doskoku.

Pozdrawiam!!!

reklama
Pawimi-esej Ci poszedł w kosmos o nie!!

na drugi raz jak bedziesz pisała długiego poscika to zrób tak:
po napisaniu zaznacz Ctrl+A zaznaczy się na niebiesko
i zaznacz Ctrl +C-to skopiujesz...
i wyslij posta...jeśli pójdzie Ci w kosmos to znów klikasz odpowiedz i robisz Ctrl +V i masz to co wcześniej napisałaś :))))
ułatwia życie i nie skacze mi prolaktyna z nerwów jak mi posta wywali.

Zuz Inka -usprawiedliwiona :)))

Do góry