Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekujHejka wszystkim BB mamusiom!:-)
Wpadam na chwilke i pozdrawiam
Mama05 witaj i rozgosc sie! Dobrze ze jest nas coraz wiecej![]()
:-)mam nadzieje,ze bede u Was na legalu bardziej jak juz zafasolkuje
i przy chodzeniu troche bolą, chciałabym już uporać sie z tą ospą i urodzić

w składzie Rita 25.4.2006, Emanuel 20.8.2007 i Antoś 2.11.2008 
Ale tak po za tym to luz

my zaczynamy starania o 3 od czerwca i jak szczesliwie urodze to corka bedzie miala 6 lat a synek 4 lata-tak wiec oboje beda w przeszkolu a ja bede mogla oddac sie Maluszkowi. a jak Twoje porody-wszystkie naturalne
czy 3 byl choc troche latwiejszy,szybszy od poprzednich
więc jeden lekarz szykował się do cc, a ordynator, stwierdził, że to 3 dziecko więc jakoś sobie poradzę
urodziłam dzięki położnej, bo mi umiejętnie rozszerzyłą szyjkę-pomimo zakazu lekarza! Gdyby nie położna, to nawet nie chce myśleć jakby się to skończyło
niestety
:-) a mężulek dzieci kąpie

ale zato jutro tylko rosołek isałatka z ananasai luzik mięsko zrobiłam dziś udka faszerowane i skrzydełka sosem mniam mniam;-);-)
i jak tu nie przytyć atak apropo odchudzania macie jakieś sposoby na zgubienie tłuszczu ćwiczenia nie wchodzą w gre bo ja leń 

:-)a starszki byli zachwyceni nią i też na tygodniu byłam sam bo mąż w pracy a miesiąć po porodzie miałam robotników i gotowałam im trzy razy dnia tak że głowa do góry bedzie dobrze
wzglendem niektórych oczywiśćie ja nawet dzisiaj usłyszałam od znajomego żebym sobie jeszcze jedno bachneła to więcej bede miała podatku do zwrotu
ale go zj......am moje dzieci moja sprawz