Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wlasnie mnie to zainteresowalo, dlaczego akurat taka? jakie sa zalozenia tego edukacyjnego eksperymentu ze akurat dzieciaki sa zroznicowane plciowo?(...)
Szkołę wybraliśmy naszym dzieciom inną niż okoliczna podstawówka. To projekt edukacyjny, gdzie szkoły są zróżnicowane płciowo - przeciwieństwo szkolnictwa koedukacyjnego.
, jakies chorobska, wymioty, goraczki, biegunki a ja jestem wielka szczesciara bo nas to wszystko omija!!! Jedyna niedogodnoscia z jaka obecnie walczymy to solidnie obdarta raczka Vincenta po wczorajszym upadku z rowerka. Brzydko to wyglada a on ciagle to rozdrapuje

....
sporo zrobilismy przy roslinkach,potem obiad,potem plac zabaw,potem burze i znowu spacer
to tak w mega skrócie

U nas dzisiaj tropik zywcem z Afryki ...rano o 8.30 bylo juz prawie 34 stopnie ;-) moj maz pierwsze co zrobil to pozamykal okna i wlaczyl klimatyzacje na dzien dobry a jesli ON dobrowolnie z samego rana wstal nieproszony i wlaczyl klimatyzacje to znaczy ze naprawde jest goraco ;-)
Za godzinke jedziemy na imprezke....no to milej niedzieli zycze...

...kocham takie upały im cieplej tym lepiej

więc na spokój nie ma co liczyć