reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

joaś współczuje tempa w twoim odmiennym stanie, trzymam kciuki żeby dało sie odpocząć :tak:
a co do Karoliny, posyłasz ją do I klasy czy do zerówki w szkole?

reklama
witam Was kochane
jutro mam ginek-kolejna wizyta i kaze sie czy moj pecherzyk rsnie i czy bedzie owulka takze prosze trzymac kciuki:tak:
JOAŚ- dziekuje,czuje sie dobrze i mam nadzieje,ze uda sie zajsc jak nie teraz to w nastepnym cyklu z Clo:tak:;-)

ANIA- jak tam u Ciebie z dziecmi-zdrwe:confused:;-)
SEMPE- jak tam na froncie:confused:

PAWIMI - jak tam nadal tak cieplo:confused:

TASZKA- daj znac co u Ciebie:confused:

Hej.
Wreszcie mam chwilkę dla siebie. Ależmoje dzieci są od kilku dni absorbujące. Nie mam w ogóle czasu nawet na kawę. Ale przynajmniej Staś miał udane urodziny i podostawał wiele wymarzonych prezentów.
Przepraszam że Wam nie podpisuję ale jestem potwornie zmęczona i nie mam siły. Ale zapewniam że trzymam kciuki za pozytywne zakończenie waszych problemów.

Dobry wieczor Bebaby!
Bylam dzis z Maciejem u pulmunologa, oczywiscie prywatnie bo na NFZ to terminy na pazdziernik :szok; Uspokoila mnie ze oskrzela ok, to znaczy sa jeszcze zmiany ale po inhalacjach powinno byc ok. Goraczka byla z zapalenia gardla. Nie jest to jeszcze nic groznego ale dala klacid bo u macieja to nieleczone i tak pojdzie w pluca. Kazala pokazac sie po weekendzie

Maz dostal przedluzenie umowy i hotel blizej budowy wiec ma do roboty 15 minut spacerkiem a nie jak mial ze godzine autobusem

Tyle u mnie! Ide poczytac co u Was

Pozdrawiam!

zuskus to super, że z synkiem ku lepszemu :-) no i ta szybka droga męża do pracy, pewnie zadowolony, a na którą godzine chodzi do pracy? zawsze to chwilka spania dłużej ;-)

joaś a uświadom mnie proszę co w praktyce oznacza klasa startowa? :confused:

A ja schudłam kolejne 0,5 kg. :-) jupi :-)

mamo kciuki już bolą ;-) oczywiście daj znać po wizycie, a co do moich dzieciaków to dziękuje, w porządku, maszerują co dzień do przedszkola a mały ćwiczy siadanie i ślinienie :-D wczoraj byliśmy w sprawie mieszkania, może coś dostaniemy...ech...
a jak Dominik, wykurował sie już, a córcia chodzi do przedszkola? moja starsza pociecha kończy przedszkole 24. ech, ale zleciało....

maureendaj znać jak sytuacja na twoim froncie ;-)

taszka jak sytuacja z wodą?

weronisia fajnie, że zajrzałaś :happy2: popisz w wolnej chwili

no właśnie pawimipopisz o tym ciepełku, bo my tu zimnice mamy i deszcz...wrrr...

Cześć dziewczyny!!!

Kilka dni mnie nie było i doczytłam nareszcie....ale nie pamiętam co komu:eek::eek::eek::eek:.Komunia udana,Oliwia zadowolona my też....

Pawimi dawaj to ciepełko do nas!!!!

Sampe:no::no::no::no::no::no: co mu cholera odbiło?????

AAa i Tina dostała trzeciego zęba prawą górną czwórkę...ma jeszcze dwie lewe jedynki:eek::eek::eek:..kolejność fest po zbóju:sorry::sorry::sorry::sorry:

Miłego dnia i spokoju....szczególnie dla Joaś

Hej.
Przez tą pogodę łapie mnie jakaś chandra i cały ranek jestem jakaś płaczliwa:/ Pewnie spływają ze mnie emocje z wczorajszego pechowego dnia i poprzednich zresztą też przeplatanych pechowymi sytuacjami.

ANNA.S..-dzieki za kciuki:tak:kochana jestes;-)a Domi juz dawno wyleczny,Zunia tez i poki co to tylk jak statnio chrowala to 5 dni Jej nie bylo w przedszkolu a tak caly czas chodzi:tak:wczoraj mieli wycieczke dść dalek za Poznan,ale jak zapytalam jak bylo to co dopowiedziala...FAJNIE:tak::-D:-D:-Dot i wszystko,nic wiecej:eek:

WERONICZKA- a co to za smutki i pech u Ciebie ,napisz nam jesli chcesz sie wyzalić:sorry2:mi tez ta pogoda dokucza no ile mozna:dry::dry:

ja dzis po wizycie i szalu nie ma:no:czekam teraz 2 tyg na @ i jak dostane to od 5 do 9 dnia cyklu mam brać Clo i w 12 d.c. mam iść d ginek.na usg i zobaczymy czy bedzie jakis pecherzyk w tej chwili jajniki sa puuuuste:eek::eek:mimo ,ze bralam te hormony:shocked2:
tak wiec teraz nadziej w Clo wiec bardzo prosze jak zaczne brac to trzymajcie kciuki bo juz powoli brak mi optymizmu:blink::dry:

SEMPE- jak tam u Ciebie??ja wciąż mysle jak ogarnelas tą sytuacje:confused:

TASZKA,BODZIO,JOAŚ,ZUZKUS,PAWINI- pozdrawiam i Was i sciskam:tak:

JOAS- kiedy masz wizyte u ginek??

ADUSIE- gratuluje ząbków co po chińsku wychodzą:-D:-D:-D

Sempe wspolczuje! I wlasciwie nie wiem co mam napisac :-(

Taszka jak u Ciebie poziom wody?!

Aneta
witaj na watku

Joas chwili odpoczynku!!!Zobacz załącznik 251771Zobacz załącznik 251771 relaks.gif

Mamo
&&& kciuki.gif

Weronika poprawy nastroju!!!groovy_smile.gif

Aniu gratki zbicia wagi puchar.gifMoj M wstawal 5.30 a teraz sobie do 6.15 pospi

Ostatnia edycja:
reklama
ZUZKUS-Dziękuje!!!! mam nadzieje ,ze ten Clo cos pomoze i sie uda bo juz czuje sie naszpikowana tymi lekami a efektów brak:sorry2:ale jeszcze walcze:tak:

MAUREEN- jak tam sobie radzisz?????jak Amelka-jest jeszcze zabrcza??

Do góry