reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie ja tylko na sekunde,
wyszła Alutce wysypka więc trzydniówke zaliczylismy, padam na ryj!!!! ma jeszcze jakis koszmarny kaszel..
o Starszym narazie nic nie pisze, wziełam na wstrzymanie

od jutra mam goscia w domu do niedzieli wiec nie wiem jak ja tu zajze, do tego w sobote mega impreza:biggrin2: dzis juz kosmetyczke zaliczyłam, jutro solarium, w piątek maraton po sklepach w poszukiwaniu sukienki jak zwykle na ostatnią chwile, w sobote jeszcze fryzjer i bedę laska;-)

WIELKIE USCISKI DLA WAS I WIELKIE BUZIAKI DLA KAZDEJ Z OSOBNA!!!!!

reklama
Aneta jesli chodzi o suwaczek to kliknij w zielony pasek na gorze w >>ustawienia, potem z lewej strony bedzie >>edytuj sygnaturke, otworzy sie okienko, tam wpisz kod suwaczka, zdjecie itp i zatwierdz. teraz bedzie Ci sie juz ukazywac pod kazdym postem bez dodatkowego wklejania.

Jesli chodzi o dzieci to jako matka wielodzietna ;-) wiesz ze kazde dziecko jest inne, rozwija sie w swoim tempie i my mozemy tylko pomagac. Tesciu nieladnie robi obgadujac twoje dzieci ale uwierz mi chyba w kazdej rodzinie jest ten problem ze sa dzieci rowne i rowniejsze. A dzieci to niestety wyczuwaja nawet jak nie slysza

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny
Tak całkiem od niedawna was sobie poczytuje i postanowilam sie przywitac. Jestem mamą trójki dzieci 7-letnie bliznieta(córka i syn) i 2-miesieczny synek. Wszystkie was podziwiam bo tak dobrze dajecie sobie rade a ja wiecznie zmeczona z niczym nie moge nadazyc brakuje sil :zawstydzona/y:a tu tyle jeszcze przede mna.
Starsze dzieci koncza zerowke i ida do pierwszej klasy a z maluchem jezdze po lekarzach jak nie konsultacje to kontrole.
A do tego jeszcze fala na Warcie:szok: a ja do walu mam kawaleczek jak przerwie to plyniemy razem z chata:dry:.............
pozdrawiam was cieplutko.

witam Was cieplutko:tak:
ZUZKUS- jak tam u Ciebie w temacie bociana???;-)
SEMPE- udanej gościny:tak::-)
asia.k- witaj u nas i rozgość sie ,my tu chetnie przyjmujemy mamy wielodzietne i przyszle mamy wielodzietne jak ja;-):tak:dasz rade wszystko ogarnąć tylko trzeba troszke czasu:tak:
ANETA- no nie fajnie,ze tesciu tak robi:no:ale nie obwiniaj o to męża.pewnie,ze kazde dziecko to żywe srebro nie ma tylko grzecznych dzieci:no:dzieci ucza sie zycia i zawsze zrobia cos czego nie powinny a nasza rola to odpowiedni ukierunkowac:tak:

MAUREEN- heloooo;-)czekamy na jakies wieści;-):-):-)sciskam:happy2:
WERONICZKA- a jak tam u Ciebie ze smutkami???

PAWIMI- co u Ciebie taka cisze???:confused::confused::confused::confused::eek:

ticker.php.png
mam pytanie co musze zrobic zeby suwaczki byly na tej stronie wypelnilam wszystko ale suwaczek skopiowalam na moj komputer pomocy dziekuje

ANETA- kliknij np.w moj suwaczek i Ci sie otworzy str.z suwaczkami -wybierz jaki trzeba ,ustaw sbie i p 3 kroku na dole bedzie STWÓRZ SUWACZEK kliknij tam i sie pokarze to co zaznaczylas po spodem bedzie bbcode kliknij na to i zaznaczy sie na niebiesko nastepnie nacisnij CTRL i C
potem wejdz w ustawienia na bb i w edytuj sygnature i tam wklej bbcode czyli naduś CRTL i V powdzenia:)

Hejka!!!!

No fakt cisza i spokój.....
ZUZKUS-Dziękuje!!!! mam nadzieje ,ze ten Clo cos pomoze i sie uda bo juz czuje sie naszpikowana tymi lekami a efektów brak:sorry2:ale jeszcze walcze:tak:
Pocieszę cię że ja starsza dwójeczkę bez wysiłku z K "wykreowałam" a o Konstancję musieliśmy sie konkretnie starać w 7 cyklu była fasolka:tak::tak::tak::tak:.Udało się bez wspomagania ale do tej pory nie zapomnę tego czekania :no::no::no::no::no:...dodam że sytuację komplikowały dwa wcześniejsze CC...trzymam kciuki i skoro mi się udało to i tobie tez sie powiedzie:tak::tak::tak::tak:
asia.k- witaj u nas i rozgość sie ,my tu chetnie przyjmujemy mamy wielodzietne i przyszle mamy wielodzietne jak ja;-):tak:dasz rade wszystko ogarnąć tylko trzeba troszke czasu:tak:

MAUREEN- heloooo;-)czekamy na jakies wieści;-):-):-)sciskam:happy2:

Asia.k.....czasu trzeba by to wszystko ogarnąć:tak::tak::tak::tak:,dasz radę.

Maureen...gdzie jesteś jak cię nie ma??????

Konstancja ma alergię na jakis pylący syf od tygodnia oczy jej ropieją strasznie i stale ma katar wodnisty:confused::confused::confused::confused:

Udanego wypoczynku!!!!!!Słońca i co by nie padało.....

reklama
witam sie czwartkowo:tak:
pzdrawiam wszystkie i slonka zycze;-)

ADUSIA- dzieki za wsparcie ,mam nadzieje,ze nam sie uda choc ja musze miec wspomagacze bo mam puste jajniki:-(zadnego pecherzyka a bez tego ani rusz:sorry2:ale licze ze po taj @ zaczniemy dzialania i Clo zadziala:tak:

dziewczyny gdzie sie podziewacie???
PAWIMI-Ciebie to juz chyba tydzien nie ma:confused::eek::confused:wszystko dobrze u Ciebie-wyjechaliscie gdzies:confused:

IZA- jak Gaja,jak dzieci??

Do góry