reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Witam w piękny niedzielny dzionek!!!!

wreszcie ciepło,słonko i bez deszczu:tak::tak::tak::tak:.Konstancji zębiska rosną jak grzyby na deszczu:szok::szok::szok::szok:kolejnego powitaliśmy.Wczoraj na 4 godzinnym spacerze byliśmy,przedwczoraj basen.....dziś spacerek i popołudniem odpoczywamy:tak::tak::tak::tak::tak:.Mąż przy trylogii Władcy pierscienia a ja przy prasowaniu:-D:-D:-D:-D

Udanego dnia !!!!!

Asia.k widzę że suwaczek udało się wstawić!!!!!

[FONT=&quot]
buziakep9.gif

dziewczyny przesylam Wam buziaki w ten sloneczny dzien u nas remontu ciąg dalszy ,ale wlasnie biala fobra schnie i mam chwilke, zaraz klade kolor, reki juz nie czuje od tego malowania, ale jak chce sie miec ladnie to trzeba sie poswiecic [/FONT] [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT][FONT=&quot] choc padamy ze zmeczenia- to juz drugi dzien tak dajemy czadu!!

wlecialam zeby powiedziec[/FONT] [FONT=&quot]
k045.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Witam po długim weekendzie pełnym wrażeń.
Przeżyliśmy z czwartku na piątek powódź w Ropie. Woda podchodziła nam pod sam dom a po ulicy płynął rwący mulisty potok. Okropnie to wyglądało. Później w piątek okazało się że zalew jest przepełniony i muszą otworzyć zaporę i wypuścić dużo wody. I tak oto mocno wylała rzeka zrywając most łączący część ludzi z resztą wsi i teraz muszą nadrabiać ok. 4 km drogi. Na szczęście woda w przeciągu dwuch godzin opadła i nie dokonała dużych zniszczeń na polach i w domach. No ale muł wszędzie pozostał. Potem dowiedzieliśmy się że w Krakowie tuż obok bloku moich rodziców z czwartku na piątek wybuchł żłobek. Na szczęście nikomu nic się nie stało. A wczoraj postanowiliśmy wracać do Krakowa przez Mielec odwiedzając moich dziadków. No i to był dopiero koszmarny widok. Przejeżdżaliśmy trasą powodzi. Widok zalanych domów po same okna i całego dobytku oblepienogo mułem tych ludzi, którzy próbują to odratować to jakiś koszmar. Z Mielca do Krakowa przejeżdża się przez Szczucin i tak woda spowodowała najwieksze szkody. Nie mogliśmy się przedostać. Przez dwie godziny próbowaliśmy dojechać do Szczucina ale w którą drogę byśmy nie wjechali kończyła się ogromną wodą i brakiem przejazdu. Chyba z pięć mostów zerwanych. Po niektórych ulicach wody było do połowy kół i ciężko było przejechać. W pewnym momencie myślałam że już nie znajdziemy mostu który jest przejezdny. W każdym bądź razie wszędzie dookoła woda i muł. Na żywo robi to ogromne wrażenie i coś ściska w sercu jak się to obserwuje.
I koło tego miejsca też jechaliśmy i to widzieliśmy : http://wiadomosci.wp.pl/gid,12339157,title,Tragiczne-skutki-powodzi,galeria.html

Jak dobrze że już jesteśmy w domu.

Ostatnia edycja:
A ja sie martwie, bo Oliwie ugryzł kleszcz, wyciągnęłam i wyglądało ok. a dziś ma w tym miejscu taki jak by pryszcz malutki różowy, poczekam jeszcze do dziś albo juta i jak sie nie zmniejszy pędzę do lekarza, ech ta moja Oliwka, wszystkie nieszczęścia jej sie imają :wściekła/y:

pogoda wciąż piękna, dziś chyba będzie upał, a my żadnych peryspektyw na wyjazd gdziekolwiek...:-( mały chyba ma kolejny katar, a ja wieelką opuchniętą powiekę (chyba zatarłam) i mamy nie ma :-( i jakoś tak do d....

co myślicie o takiej spacerówce?
WÓZEK BABY STAR NEO OBROTOWE POMP KOŁA +GRATIS (1055962921) - Aukcje internetowe Allegro

WERONICZKA- to na pewno przykry widok...ja jk w tv ogladam to za serce ściska a co dopiero na zywo to zobaczyc.....dobrze,ze szczesliwie dotarliscie do domku:tak:

ANNA- witam;-)i mam nadzieje,ze z Oliwia bedzie dobrze-ach te kleszcze!!!!
a spacerówka,super i co wazne kolo pompowane-super komfort jazdy dla Ciebie i dla Fabianka:tak:

Witam
Dziekuje za miłe powitanie.

Ja mam 23 lata i dwie perełki Natalke 2,5 i Zosie 3 msc. Mieszka w woj lubuskim taka mała miejscowosc Borowy Młyn. Narazie trzeci maluch to plany chcemy zeby tez były 2 lata ruznicy. Oczywiscie chcielibysmy synka ale roznie to w zyciu bywa i maz bedzie mosiał przezyc w babincu wrazie czego :-) Zawsze chiałam miec 4 ro dzieci ale zobaczymy co z tych planów wyjdzie...

A my dzisiaj siedzimy w domu bo przelotnie pada i byla leciutka burza chlopaki spia a moja ksiezniczka mi przeszkadza moja coreczka jak jest na sloncu to dostaje na raczkach swedzace pryszcze i strasznie czerwone ale na twarzy nie czy moze to byc uczulenie na slonce(wtamtym roku nic takiego nie miala):confused::-)

z mojeg suwaczka chyba nici

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry