• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Azile
dziękufka kochana :)
i wzajemnie :tak:
fajnie,że mkniecie do przodu z remontem ..
uściskać bączki;)

Asik
ja za tortami nie przepadam więc nie robię ..ale ciasta piekę przeróżne..tort jak potrzebuje to idę do mojej ulubionej cukierni i u nich zamawiam ..
co do sprzątania to ja dziś powera dostałam i cały dom fruwał tak latałam od rana ..a teraz mi kręgosłup skrzypi:eek:

Joaś
siostro?????????????????????

Hana
???????????

reklama
Witajcie kochane
Ja znów w przelocie, może kiedyś uda mi sie napisac co u nas się dzieje. Na razie od czasu do czasu udaje mi sie oklepać temat z mamą05. Wspomne tylko, ze znowu problemy zdrowotne z dzieciakami przerabiamy. Dopiero Maciek wyszedł ze szpitala po operasji, Mila skończyłą zapalenie krtani a już pojawiły się jej leukocyty w moczu i boję się, ze cystografia nas nie ominie. Mam nadzieję, ze to nie ten refluks moczu i nie bedzie potrzebna operacja. Na razie jestem kłebkiem nerwów.
Dziś Maciek skończył 18 lat. Jutro impreza rodzinna u taty mojego. Bede gotować od rana na 25 osób. Zaraz jedziemy więc zycze miłego weekendu i pozdrawiam

Wisieńka - kurczę współczuję ci, ciągle coś....trzymam kciuki że może to jednak nie to i gratki dla twojego dorosłego syna. A imprezy dla kumpli nie robi, hę??:eek:

Mamuś - azile pocukrowała, hehehe, ale to prawda, duszo towarzystwa...zawsze i wszędzie z pomocą lecisz...a usg będzie w środę. Idę z małżem bo ostatnio sąsiadkę zaciągnęłam do pilnowania Patryka. Tutaj nie wpuszczają na takie badania dzieci.Mój m od razu będzie chciał wiedzieć. Znam go. A ja? Chciałabym dziewuchę ale brzuch mi wypina do przodu za bardzo i na ostre mnie bierze więc raczej kolejny chłop:sorry:

Zuzinka zdrówka dla Was

Bedi Ty się ciesz że chociaż jedno dziewczę masz a nie tak jak ja:-D, ja po niedzieli mam wizytę, ciekawe ile już młody waży

Mamuś jakiegoś internetowego drinka też z Tobą wypijemy, za interesy

Wisenka &&&&&& niech sie wsio unormuję i 100 lat dla dorosłego

Wisieńka - jeszcze raz 100 lat dla synusia i zdrówka
bedi - &&& za usg
azile - fajnie jak remont się kończy; u mnie chyba w lutym przemeblowanie bo dzieciom ciasno
mama - ja wypiję picolo ;-)
asik - u mnie dzieci nawet grzeczne a wczoraj i dzisiaj miałam w sumie 5-kę
zuzia - dużo zdrówka dla Was
lenka - &&& za wizytę

U nas ok. Póki co zdrowi jesteśmy. Dziewczyny szaleją w śniegu a Maruś próbuje im dorównać. Wizytę mam 30-go.

Bedii
tak,tak ..Azile mi polukrowała :-p
a ja nawet jeśli dusza towarzystwa to dlatego ,że ja "tylko" dwoje dzieci mam i to odchowanych więc u mnie inaczej niż u Was gdzie maluszki w domu są ..
&&&& za wizytę i jeszcze &&& poczymam :-Dza córkę --> a nóż :))

Wisieńka
kochana trzymaj się ..
dla Maćka !! a swoją drogą masakra! jak ten czas pędzi..jak się widziałyśmy to miał 16 lat a tu już 18....
dobrze,że to tylko młodzież dorasta a my wciąż młode,jędrne i gibkie :-p

Lenka
pewnie,że drinasy będą na bb po otwarciu:))
pogłaskać brzusia :)

witam
włąśnie spadłam z piłki:eek::laugh2: troszke skakałam, wyginałąm i niekontrolowanie poleciałam---tak przyrżnęłam w kolano ze myślałam ze nie będę mogła chodzić---na szczescie ból przechodzi...

czesc azile - jak tam martusia?
mamusia - ano sama sobie kładę:eek: nie jest zle --tylko ja ma troszke:eek: tańsze:sorry: ale jak dla mnie --oki--- fajnie sędzacie czas---a sniegu troszke macie?
bedi - w zasadzie dobrze ze sprawdzają---tylko jakie zaraz kary??
asik - ja to ostatnio też mam lenia---dobrze ze ciemno jak wracam z pracy - to udaję ze nie widzę:sorry:..i co ---posprzątałaś?
wisienka- wszystkiego najlepszego dla Pana Macka:-D a Twój suwaczek to pędzi:szok:
lenka - a u Ciebie jeszcze bardziej pędzi - i 3 facet - ło matko - powinni ciebie nosić na rękach:-D
zuzinka - zdrówka dla rodzinki!
pzdr
dzis mam wychodne:ninja2:

Hana
hahahahaaa..no ja tu piszę ,że my gibkie a Ty z piłki spadywujesz:eek::sorry::-Ddobrze,że do podłogi blisko co??:)))
a jakie masz ? z Oliwi??

pewnie,że mamy śnieg ..tak do pół łydki ..trochę dziś dopadało ,ale szału nie ma ..
ale to co jest nam wystarczy ..

a co do piłki to ..też mam taka ..patrzę na nią i czuję jak chudnę:-D
ale poważnie to ja na rondo wchodzę i hula kręcę :-p

mężulo wrócił ..obiad zjadł a my kolację ..teraz idzie wyjąć akumulator i będziemy ładować przez noc.

reklama
no własnie mamo bo miałam pytać co z twoimi zakupami spożywczymi

Joaś - no zajrzyj do nas choć na chwilkę - nie zostawiaj nas tak tu same:hmm:

Moje szaleją na górce z tatusiem... zrobiłam na obiad chicken fajita bo szybko i tanio itd - dzieci uwielbiają i my też:rolleyes2:

Wyciągnęlam z szopy fotelik dla maluszka bo dokupiłam do niego wkład dla noworodków. Ale patrzę a on w kilku miejscach zielony:huh: i kurczę myślałam że będzie ciężko ale ładnie i szybko wyprałam, teraz schnie. Muszę łazienkę wyszorować porządnie ale się wyręczę małżonkiem chyba - poudaję że nie mogę się ruszać - bo faktycznie czasem tak zaboli że nie wiadomo co z sobą robić.

A gdzie Sempe????:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry