• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witajcie malenkie ;-) Ja w biegu tylko liste podpisac zeby nie bylo ze dwoje za frekwencje oberwe!
Mama - marsz fejsbuka zakladac bojak nie to ja Ci sama osobiscie zaloze i uwierz mi - tam sie zdjecia 100 x lepiej wstawia niz tu...To jest taki portal dla ludzi o kazdym poziomie wiedzy techicznej ...no kurcze jesli moja tesciowa, stara babina ze wsi ktora w zyciu nigdzie nie byla - no przepraszam raz w zyciu w hameryce i to z przesiadka u zachodnich sasiadow, i ta kobicinka ma fejsbuka to prosze CIe...nie przynosc nam wstydu!

Joas - jak tam chorobska? poszly juz sobie a kysz czy dalej mecza doopsko?

Katrina - dobrze ze widac poprawe, aczkolwiek ten steryd..hmmm, ja bym sie dwa razy zastanowila.

madlen - spoznione sto latek no i patik - wszystkiego dobrego dla coreczki z okazji pieknego wieku :tak: Co tam postanowilas upichcic, pochwal sie??

Majqa, Wisienka - no psiakosc z tymi chorobami...ale nic, wiosna idzie moze zdrowko przyniesie wszelkim chorowitkom?

Hana i inne, na specjalne zyczenie lece wiecie gdzie wstawic te fotencje z burdelowej imprezy...oooops :nerd: mialo byc - piatkowej imprezy!

reklama
....i...jeszcze kawal ktory mi sie dzisiaj w oczy rzucil :rofl2::-D:-D:-D

kawal.jpg

kochane!!!!

nasza Wisieńka potrzebuje wsparcia.....
była na wizycie i od ostatniego badania macica i zarazem dzidzia nic nie urosły ...
martwi się biedna bardzo ..własnie z Nią rozmawiałam ..jest cała zapłakana ..naczytała się w necie ,że mogą to być objawy jakichś chorób genetycznych i jedzie własnie na konsultację do innego gina.

błagam Was.....trzymajmy wszystkie możliwe &&&&&&&
przesyłajcie ciepłe mysli i wierzcie ,że z synkiem Jej jest wszystko ok.

............

Wisieńka
JESTEM Z TOBĄ KOCHANA.....
będzie wszystko dobrze----->musi!

hej babeczki :-)
z okazji naszego swieta wszystkiego dobrego
duzo zdrowia,usmiechu,radosci,sily i cierpliwosci :)))
Bedi mi chyba tez umknely zyczenia dla twojego dziecia...:zawstydzona/y:
a wiec spoznione,ale szczere 100 lat !!!! :tak:
Pawimi usmialam sie z kawalu :-D:-D
no wlasnie ,moze ty przekonasz mame do fb ;-)
Wisienka sercem i myslami przy tobie...&&&&&&&&&&&& z calych sil :tak::tak:
bedzie dobrze...przeciez musi byc dobrze !!!!
Mama dzieki za wiad.usciskaj ja przez tel :))

jestem po rozmowie z Wisieńką..
póki co była badana ręcznie po brzuszku i ginek stwierdził ,że dla Niego wszystko jest oki i odpowiada 27t.c....ale żeby Ją uspokoić dał skierowanie na usg na dziś po 17.00...

także nie puszczajcie jeszcze &&&&

Madlen,Majqa,Agapa,Pawimi
powitać :))

Pawimi
kawał de best :-D może mąż z kawału jest blondynem aaaahahahahahah:-D

u nas wciąż sypie śnieg :baffled:

reklama
Pawimi
pomyślę z tym fb....:eek::-D

Madlen
no kurka siwa jasna mać ....pada śnieg od nocy i ma tak być przez cały przyszły tydzień a temp.ma spadać w nocy do -10...:confused2::baffled:a w dzień 0...-2...
4 dni temu dzieci na rowerach smigały a teraz trza sanki wyciągać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry