Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zuzkus- MASZ RACJEMamo Ty lepiej powiedz ze idziesz sie poprzytulas;-)
:-)

i licze,ze peknie 1 pecherzyk;-)dobranoc juz naprawde spadam!!dokladnie! ty nie rozmyslalaj tylko za dzialania sie zabieraj bo szkoda czasu;-) nie wolno marnowac takiej okazji...Mamo Ty lepiej powiedz ze idziesz sie poprzytulas;-)
:-)
Czolo ma doslownie koloru czekoladowego tylko te blekitne oczka sie swieca w bialych oprawach
ANAKLIM- wzruszylam sie!!multimamy!!!! tez bede multi mamomtak sobie pomyślałam, że to się nie mogło skończyć inaczej jeśli kciuki trzymały multimatki:-)))

A gdyby zdarzyły się blizniaki, to jestem pewna Mamo05, że cieszyłabyś się tak samo ;-) A swoją drogą to naprawdę niesamowite :-)
;-)

no ale na jutro ponoć słonko, więc żyję jutrem
starsza pociecha wczoraj skończyła przedszkole a młodsza dziś jeszcze poszła, bo ubzdurała sobie, że pani ich zabierze na jakąś wycieczkę, no i poszła sie dowiadywać a ja dzięki temu mam o 1/3 hałasu w domu mniej :-) już drżę co to będzie przez wakacje, gdybym nerwowo nie wytrzymywała na wszelki wypadek zapisałam je do dyżurującego w sierpniu przedszkola, które jest 5 min. drogi od nas piechotką, więc w razie czego odprowadzę i luz, niech sie nacieszą innymi dziećmi, no i Wiktorią jest jak najbardziej na tak, bo powiedziałam , że nie trzeba sie uczyć- tylko zabawa :-) Oliwka też chce, niby zapowiadają ciepło, ale jak tak dalej z opadami pójdzie to ześwirujemy razem ze sobą w domu....

Ale szczerze mówiąc mnie to w ogóle nie przeszkadza. Bo ja uwielbiam być z moimi dziećmi w domu

I teraz niech mi nikt nit mówi że mama trójki dzieci jest nie zorganizowana i nie nadaje się do pracy zawodowej;-);-)

jakze sie ciesze Maureen ,ze zalozylas ten wątek;-);-)

i dalej bedziemy dzialac:-):-)najwyzej napisze podanie na bb i mi sie zlozycie na wozek bla blizniakow

;-)haha-to dogonie moich rodzicow-u mnie tez jetem ja i siostra i 2 braci-czyli 4

mam sernik na zimno-zapraszam...Zapraszam wszystkie