patik80
Fanka BB :)
Hej Babeczki!
oj pogoda nie rozpieszcza w tym roku
Wprawdzie niedziela była całkiem fajna, więc posiedzieliśmy na ogródku, ale pozostałe dni długiego weekendu to tylko deszcz grrr
W weekend raz wpadłam do Was i nawet posta napisałam, tyle że z telefonu i tradycyjnie się nie zapisał.
Dzisiaj byliśmy w mieście pozałatwiać kilka spraw i z Zosią u okulisty. Zauważyłam, że Zosi ucieka lewe oczko:-( wprawdzie nie cały czas, tylko okresowo, najczęściej jak jest zmęczona. Pojechaliśmy to sprawdzić i okulistka potwierdziła nasze obawy. W czwartek odbieramy kropelki i będziemy przygotowywać oczka do badania. Wizyta za tydzień, zobaczymy co dalej...w zależności od stopnia wady albo dostanie okularki, albo operacja. Ciarki mi przechodzą na samą myśl...
Katrina - Kuba się rozkręcił motorycznie to teraz będzie szalał na całego, brawa dla niego !!!
Bedismall - powodzenia &&&& za szybki i lekki poród! Jak już mała będzie na świecie to smutek pewnie pójdzie precz, a i tatusia w sobie rozkocha, zobaczysz
madlen - zdrówka!!!!!
mamusia - jak mi brakuje takiego życia towarzyskiego
super że macie grono przyjaciół z dziećmi i możecie tak miło spędzać czas
pozdrawiam ciepło:-)
oj pogoda nie rozpieszcza w tym roku
Wprawdzie niedziela była całkiem fajna, więc posiedzieliśmy na ogródku, ale pozostałe dni długiego weekendu to tylko deszcz grrr W weekend raz wpadłam do Was i nawet posta napisałam, tyle że z telefonu i tradycyjnie się nie zapisał.
Dzisiaj byliśmy w mieście pozałatwiać kilka spraw i z Zosią u okulisty. Zauważyłam, że Zosi ucieka lewe oczko:-( wprawdzie nie cały czas, tylko okresowo, najczęściej jak jest zmęczona. Pojechaliśmy to sprawdzić i okulistka potwierdziła nasze obawy. W czwartek odbieramy kropelki i będziemy przygotowywać oczka do badania. Wizyta za tydzień, zobaczymy co dalej...w zależności od stopnia wady albo dostanie okularki, albo operacja. Ciarki mi przechodzą na samą myśl...
Katrina - Kuba się rozkręcił motorycznie to teraz będzie szalał na całego, brawa dla niego !!!
Bedismall - powodzenia &&&& za szybki i lekki poród! Jak już mała będzie na świecie to smutek pewnie pójdzie precz, a i tatusia w sobie rozkocha, zobaczysz
madlen - zdrówka!!!!!
mamusia - jak mi brakuje takiego życia towarzyskiego
super że macie grono przyjaciół z dziećmi i możecie tak miło spędzać czas
pozdrawiam ciepło:-)

Widze ze dziewczyny pisza czesciej tam
niz tutaj na watku otwartym..Jak tam nasza Wisienka? jakies nowe wiesci? widzialam fotki maluszka na fb ale nie wiem jak tam jej dolegliwosci, biedna sie musiala nacierpiec....