Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Coś te moje zdrowie ostatnio się sypie

dzięki za miłe słowa, zawstydziłam się

Cos sie naszemu klimatowi w dekiel stalo bo takie upaly w polowie wrzesnia nie sa normalne ale biore wszystko, lepszy skwar niz deprecha jesienna.;-) Oby jak najdluzej. Wrocilismy w nocy z weekendowych wojazy, bylo fantastycznie, dzieciaki dzis rano ledwie z lozek zeskrobalam i przyznam ze sama chetnie zakopalabym sie gleboko pod kolderke zamiast wstawac no ale coz, obowiazki jakos nie chcialy spac i glosno nawolywaly
Mamusia Ty teraz babki przyjmujesz u siebie w domku? Dorota - przylaczam sie do cichych gratulacji. Joas kciuki trzymam za zmiany. Ja mam 5-cio latka w zerowce i jest emocjonalnie bardzo gotowy do nauki. Zreszta juz trzeci rok jest w tej samej szkole. Natomiast wiem ze sa 10-cio latki ktorych dojrzalosc jest tak niska ze szkola im moze zaszkodzic wiec nie generalizowalabym tego tak bardzo wg. metryki. Bedi wywalaj to dziadostwo bo sie wykonczysz takimi krwotokami. Widac to nie dla Ciebie.