Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Noc do bani ja juz nie wiem co jest była młodsza przesypiała całe noce a odkąd chodzic zaczeła to masakra
ja dzis natchnienia dostałam i za szafy sie wziełam typowo letnie ciuszki buty popakowałam zeby wpakowac na sama gore a na doł powyciagac juz grubsze inaczej sie nie miescimy ;-).Młoda tz Dorota znowu fochy od rana zwarjuje z nimi zanim minie okres dojrzewania

ja tez kawa sie reanimuje własnie...Ale po co, nam tu dobrze :-)

U nas trochę słońca, wiec już pewnie dmuchnęła ta nasza Katrina :-)Katrina nie draznijPrzedmuchaj troche ciepla do nas
no nic, wazne ze ludzie poczucie humoru maja ;-)
Moze i do Polski sie dokula jakos :-) U nas w koncu te upaly odpuscily ale pogoda jest dalej piekna do tego stopnia ze moje dzieciaki spedzily ponad 3/4 weekendu na swiezym powietrzu ubrane oczywiscie na krotko. Jedynie poznym wieczorem jak juz slonce zaszlo powialo chlodem jesieni i trzeba bylo bluzy wciagac z dlugim rekawem. W koncu jest czym oddychac, nie ma tej duchoty i skwaru, Mielismy takie ambitne plany gospodarcze ale w obliczu tak fantastycznej aury szkoda bylo nie skorzystac. No nic, mam nadzieje ze nie zarosniemy brudem do kolejnego weekendu haha