anussia201
Fanka BB :)
no właśnie nowe mamuski to czemu nie przyjęłyście moniki spowrotem,chyba forum jest dla każdego to piszcie na zamkniętym skoro macie a nie chcecie innych czytaćpozdrawiam cala ekipe , no i witam nowe mamuski)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no właśnie nowe mamuski to czemu nie przyjęłyście moniki spowrotem,chyba forum jest dla każdego to piszcie na zamkniętym skoro macie a nie chcecie innych czytaćpozdrawiam cala ekipe , no i witam nowe mamuski)
no właśnie nowe mamuski to czemu nie przyjęłyście moniki spowrotem,chyba forum jest dla każdego to piszcie na zamkniętym skoro macie a nie chcecie innych czytać

no właśnie nowe mamuski to czemu nie przyjęłyście moniki spowrotem,chyba forum jest dla każdego to piszcie na zamkniętym skoro macie a nie chcecie innych czytać
Anusia wcinasz sie w dyskusje, choc wogole nie piszesz na naszym watku. Lubisz robic zamieszanie?

pośmiałabym się z Tobą 

ZuzInka, podrzuc mi ciacho bo mnie naszło.... Oj naszło... Zaczęłam szarlotke robić ale jakoś utknęłam w jednym głupim miejscu...