Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jedno i drugie, on wtedy taki pokorny![]()

oooo....opieprzona swiezo z poludnia zostala to zaraz sie biegiem wita na zapasfasolka - nie mialam okazji przywitac się ponownie---ja pamietam jak tu w ciązy bywalas;-)

pawimi-a na jakiej podstawie śmiesz nazywać mnie poklon?lepiej zajmij się sobą a nie burdy wszczynasz
Jak mnie tu nie chcecie to nie,trudno,płakać nie będę ale nie pozwalam sobie mieszać mnie z błotem jak pawimi
chyba tak....bo akurat Moniki ktora jak widac lubi co godzine zmieniac swoje posty nikt nie musi tutaj witac. Pisala dawno, pozniej zniknela, teraz znowu sobie cos tam napisala a ja nie czuje sie w obowiazku bic poklonow przed kazda osoba ktory rzuci postem raz na rok.
bić pokłony -> witać w uroczysty sposób---bynajmniej ja to tak rozumiem--- nie jest to wyzwiskopawimi-a na jakiej podstawie śmiesz nazywać mnie poklon?lepiej zajmij się sobą a nie burdy wszczynasz
Jak mnie tu nie chcecie to nie,trudno,płakać nie będę ale nie pozwalam sobie mieszać mnie z błotem jak pawimi