Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przeżyłam i liczę ,że najgorsze za mną 
a jak Ty się czujesz?

Hej Dziewczyny mam pytanko bo już dawno nie było tematu jak sobie na początku poradziłyście z 3 dzieci?????
Ja mam syna 3,7 i córeczkę 9 miesięcy i właśnie się dowiedziałam że znowu jestem w ciąży totalny szok jestem załamana płacze już tydzień jak sobie poradzić z trójką dzieci....
Córka będzie jeszcze taka mała 1,5 roku i tu takie maleństwo z synem jakoś sobie dam rade jest raczej bezproblemowy siostrę zaakceptował od razu i strasznie jest w niej zakochany i pomaga mi dużo przynosi pampersy poda chrupka czy picie małej a ona aż za nim piszczy...zresztą on jak ma bajkę to nic dla niego nie istnieje wiec teraz jak usypiam małą włączam mu bajkę i jest spoko
a takie 1.5 roczne dziecko raczej nie będzie oglądać bajki jak ja będę usypiać maleństwo i przykładowo taki spacer jak to ogarnąć z dwoma maluchami bo syn od września pójdzie do przedszkola
mąż mówi że będzie mi pomagać bo pracuje dzień na dzień wiec co drugi dzień jest w domu zrobi obiad na dwa dni posprząta ale minus tego wieczory sama i jak tu uśpić towarzystwo??????
Dziewczyny pomóżcie jak dawałyście rade na początku, bo licze na to że po pół roku jak maleństwo usiądzie to już będą się bawić razem i jakoś to ogarnę wszystko
Pozdrawiam