• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Jotemka - śliczny brzusio i żaden wieloryb!!! Z Kuba miałam obwód brzucha 116cm (!!!), a w pupie 118 cm(!!!) - bardziej przypominałam wieloryba.
Ty wyglądasz na prawdę bardzo ładnie - aż zazdroszczę.

reklama
Laski, u mnie nic sie nie dzieje, nuda jak w polskim filmie, czyli gonię w piętkę ;-)
Byłam w sobotę u gina i nakzał przygotować torbę do szpitala. Jaką torbę ja się pytam????? Jaki szpital???? Przecież mam jeszcze tyyyyyyyyyyyyyle czasu :tak::happy::happy:

Jotemka śliczny brzusio :-)

Ja po zabiegu ciężko i powoli dochodzę do siebie, ale z dnia na dzień jest coraz lepiej, jedno wiem na pewno nigdy nie zgodzę się na znieczulenie w kregosłup.

witajcie..

Natkaa
dochodź do zdrowia ..a czemu nie wspominasz dobrze ZZO?? głowa boli po tym znieczuleniu czy co ???

Jotemka
pięknie wyglądasz...
ciążowo,kwitnąco-->pieknie:tak:
pakuj torbe ;-)

Katrina
też przeczytałam wczoraj o Kasi:-( bardzo,bardzo to przykre.....rak zabiera okropnie dużo ludzi.........żal mi tych dzieciaczków...

Witam po długiej nieobecności ....

ja juz w pracy od poniedziałku, dzień mija mi tak szybko że nie ogarniam tego co sie wokól dzieje. Jaśko sie rozchodził na dobre. Z Zosia bylismy na badaniach wzroku w Katowicach w klinice i sie okazało ze moja Gwiazda ma o wadę 5,5 + na lewe oko, a 4,25 + na prawe, do tego astygmatyzm, zez zbieżny lewego oczka i niedowidzenie. Przed nami dluga droga rehabilitacji. Niestety mieszkam w takiej dziurze ze na przepisane ćwiczenia pleoptyczne musiałabym dojeżdżać ok. 100 km w jedna stronę. A konieczne jest przeprowadzenie 10 ćwiczeń dzien za dniem...bedziemy kombinować co z tym faktem zrobić

Jotemka, sluchaj lekarza i sie pomalu pakuj:) brzuszek masz śliczny!!!!

Nie umiem zrozumieć dlaczego tak mlode osoby odchodzą :((((( Kasi nie znalam ale jej przegrana walka tak mna wstrząsnęła ze jak tylko czytam o tym to lzy same naplywaja do oczu.

tą dziewczyną co teraz przyjmuje chemie jest mamusia z watku luty 2013 , piszemy razem na bb. Mocno jej kibicujemy i modlimy sie żeby pokonala chorobę!!!

reklama
witajcie ...słonko zostawiam tym,które jeszcze go nie mają ..piękny dzień..

Patik
witaj kochana..wiem jak lecą dni jak się ma dzieci i jeszcze pracuje + domowe obowiązki...żeby tak czasem można było dobę rozciągnąć albo być w dwóch miejscach na raz :sorry2:

trzymam i ja &&&&&&&&&& za Waszą wątkową koleżankę....
ehhhhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry