Witajcie dziewczyny
Wpadłam do was się przywitać i poinformować że zajmuję się moderowaniem tego wątku.Jeżeli będziecie miały jakiekolwiek problemy z wątkiem proszę piszcie do mnie a razem postaramy się je rozwiązać

Pozdrawiam was i życzę powodzeniach w staraniach
Witaj, super ze sie odezwalas

fajnie sie pisze wiedzac ze nie jestesmy bezpanskim watkiem ale super mod nad nami czuwa o kazdej porze dnia i nocy

;-)
witam i ja w mrozny poranek, zapowiada sie cudowna pogoda, bedzie 20 slonecznych stopni, zero wiaterku, zapraszam na poranna kawke na tarasie z widokiem na piekne jeziorko ;-)
Olis juz dawno w szkole, z mlodym zaraz do przedszkola sie wybieram, wlasnie smyk konczy sniadanko i na chwile musze jechac popracowac niestety

, pozniej musze dokonczyc rozgrzebane dekoracje jesienne ktorych cos skonczyc nie moge.....
A moje stare dziecko przyszlo mi rano buzi dac przed wyjsciem do szkoly aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kto by sadzil ze takie zdjecie aparatu moze tyle szczescia przysposposobic hahahaha
Joas - kolejna porcja utulenia z mojej strony na dzis, trzymaj sie kochana dzielnie i pamietaj ze wszystkie tu Cie podziwiamy i napewno nie masz powodow do zalamywania sie.
AnnaS super ze wszystko ze chrzcinami wypadlo dobrze

bedziemy cierpliwie czekac na zdjecia.
Maureen wiem ze nas podczytujesz czasem, odezwij sie kochana

mam nadzieje ze wszystko w porzadku u was?
No nie....nie da sie Was wszystkich wymienic a juz napewno odpowiedziec

tyle sie babebeczek na watku zrobilo ze po prostu szok

Pozdrawiam wszystkie i zycze milego popoludnia! Moze jeszcze wpadne pozniej jak uporam sie ze swoimi sprawami porannymi.
Monika - gratulacje, nie pamietam czy juz wczesniej na styczniowkach skladalam Ci gratulacje wiec jakby cos robie to tutaj

Sliczne imie dalas coreczce!